Whatever happens, we always survive

Edytuj post



Kinézet: Nagyon tetszik, gyönyörű lett! Még akkor is, ha a fejlécet nem ti csináltátok (én sem tudok, pacsi). Maga a blog kicsit keskeny, de lehet, hogy csak az én szememnek tűnik így, mert megszoktam a szélesebb oldalakat. Még annyi, hogy a rendszeres olvasók modult tegyétek feljebb, nagyon elveszik ott középen.

Történet: Nem szeretek külsőségek alapján ítélni, de a kinézet alapján érdekes történetre számítottam jó írásmóddal. A fejezeteket először nem láttam át, aztán leesett, és nagyon tetszett a megoldás. Kellemesen csalódtam, nemhogy jól, de fantasztikusan írtok! Hatalmas gratuláció, régen olvastam olyan történetet, ami felkeltette volna az érdeklődésemet. Bevallom, most nem olvastam végig a történetet, mert kicsit siettem, de a blog el van mentve a könyvjelzőkbe, szereztetek egy új olvasót. Csak így tovább!

Justagirl

2 megjegyzés:

szerecsendio írta...

Szia :)
Nagyon szépen köszönöm Kriszti nevében is ezt a kedves kritikát, azt meg pláne, hogy fel is iratkoztál. <33 Nagyon jól estek a szavaid, főleg, amit a fogalmazásunkról mondtál. A szerkesztésnél pedig pacsi *.* Ritka béna vagyok fejléckészítésben XD
Millio puszi Xx szerecsendio

Névtelen írta...

Igazán nincs mit, ritkán tudok jó blogokról kritikát írni :D A fejléccel kapcsolatban pedig: ismerős érzés :P

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation