Nobody's Perfect

Edytuj post



/Kinézet/

Igazából letudnám egy tökéletessel, de nem lenne teljesen igaz. Eléggé tetszik, sőt nagyon is, de az egyik kép kilóg a modulsávon kívülre, plusz a betűtípust is meg kell említenem, ugyanis szörnyű, olvashatatlan.

/Történet/

A prológusodat elolvasva megállapítottam, hogy nem vagy tehetségtelen, s az alapötleted is jó, na meg a helyesírásod. De a fogalmazásodon van mit javítani. Össze kellett volna csiszolnod a szövegedet, olyan mintha a főszereplő lány életét bemutattad volna, külön külön, pár mondatra tagolva. Viszont a fejezetekre már egyáltalán nem igaz ez az állítás. Ott minden rendben volt. Ügyesen írtál és fogalmaztál. Tetszik amit itt létrehoztál, egyedül az zavar be, hogy entereket nyomogatsz a bekezdések között. Nem kell plusz hely! Elég ha egyszer lenyomod a billentyűt és kész.


Vivi

2 megjegyzés:

sticthen írta...

Hali^^
Hogyan lehet eltüntetni a nagyítást? Így nem lehet olvasni, pedig érdekelne. Vagy mi a linkje? Mert ha azt írom be, hogy 4.bp.blogspot.hu, ami ott van, akkor nem ad ki semmit, de különben meg nem tudom elolvasni!

Vivi írta...

Szia! (:
Huh őő pontosan nem tudom mire gondolsz, de ha a blogot szeretnéd elolvasni, tessék itt a link: http://zaynmalikfanfic1d.blogspot.hu/
Bár nekem itt is kihozta...

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation