'Till my mother...

Edytuj post



/Kinézet/

Ohh Istenem, majdnem tökéletes! Teljesen beleszerettem, de egy apró hibát vétettél: a blog szélessége rosszul van beállítva. Ugyanis nem lehet oldalra húzni, így nem látható a jobb oldal széle.

/Történet/

Na jó, ha a blog kinézetébe beleszerettem, akkor a történetet imádom! Egyszerűen különleges, remekül van megírva, s nem tömeggyártmány! Beleszerettem! Azonnal rendszeres olvasód lettem.
Az ötleted egyedi, soha nem olvastam még ilyet. Ki gondolta volna, hogy találok még ilyen blogot? Senki, ugyanis már minden egyes blogot elolvastam, megnyitottam, s ki is léptem – legalább is a kevésbé tehetséges íróknál. Ritka, hogy megtetsszen egy One Direction-ös blog a mostaniak közül, de te elérted ezt.
Ügyesen írsz, helyesírási hibák nélkül, bár a párbeszédek végén nincsenek pontok, és figyelj a szóközökre is. Például: „-Szia! Látom a te órád sem lehetett jobb, mint az én bioszom.-állapítottam meg…”
 Helyesen: „- Szia! Látom a te órád sem lehetett jobb, mint az én bioszom - állapítottam meg…”
Már a legelején úgy éreztem, hogy a főszereplőd karaktere kidolgozott, s ismerem. Gratulálok hozzá!


Vivi

/Kinézet/

Megnyerő, ügyes munka. Nagyon tetszik, aprólékosan kivan dolgozva. Hívogatja az embert és rögtön megjegyzi ahogyan meglátja. Beleszerettem. Viszont a blog szélessége fölöslegesen ilyen nagy.

/Történet/

Elakadtam a szavam mikor elkezdtem. Felkiáltottam, hogy végre egy olyan egyedi történet ami nagyon tetszik! Ehhez csak gratulálni tudok. Ez a történet... egyszerűen T-Ö-K-É-L-E-T-E-S. A mai elszaporult fanfiction között, nehéz ilyen kincseket találni. De megleltem és imádom. Nem tudok mit mondani nagyon, jó.
A karaktereid kidolgozottak, figyelsz rájuk. A főszereplő lány, pedig a barátnőm lett, mintha ismerném. Ügyes!
A helyesírás jó, viszont a szóközre vigyázz és a párbeszéd végén nincs pont. De egyébként csak gratulálni tudok!

Flóraa.

2 megjegyzés:

Bee írta...

Nagyon szépen köszönöm! Örülök, ha elnyerte a tetszéseteket.:)
A szélességről annyit, hogy nekem mindent kiad laptopon, nem jelzi hogy túl széles lenne:\
Még egyszer nagyon köszönöm!:)
Biaa

Vivi írta...

Nagyon szívesen! Valószínű akkor csak annyi a gond, hogy a laptopról van beállítva, mert nekem gépen más(: De akkor végül is nem gond:)

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation