Love Is Strange.~

Edytuj post



/Kinézet/

Nagyon tetszik, egy chatet ajánlanék. Ezen felül pedig egy jó tanácsot dobnék feléd, remélem megfogadod: a történetedben a főszereplő lány 20 éves, de ez a képen lévő lány, alig 15.

/Történet/

A prológusod inkább csak bemutatása a szereplőknek, semmiképpen nem prológus.
A helyedben nem kezdeném úgy a fejezetet, történetet, hogy nem lett jó az adott rész. Hadd döntse el inkább az olvasó, mert adott esetben, annak is elveszed a kedvét, aki eddig szívesen olvasta volna tovább.
Annyi szóismétlés volt egy maréknyi szövegben, hogy már a leghülyébb embernek is szemet szúr, szóval olvasd el, amit leírsz és javíts rajta!
A szemszögeket, egy fejezet alatt ne változtasd ennyiszer, mert zavaró, s élvezhetetlen.
Az emberek érzelmeit fejtsd ki normálisan, ha mosolygott írd le, vagy ha aggódó, hülyülő, bármit. Mert elkapkodottnak éreztem az első részt. Első látásra szerelmes mind két fél, pedig ők sem tudnak többet, mint mi magunk egymásról. Szóval hadd ismerjék meg egymást mielőtt bármi elhamarkodott dolgot írnál le a történetben.

Vivi


 /Kinézet/

Szép, viszont nem tökéletes. Egy chatet mindenképpen rakj be. Én a helyedben másik sablont választanék, mert ez nekem így nem túlzottan tetszik. Oh, és a főszereplő lányt, én lecserélném.

/Történet/

Nos, a prológus inkább egy bevezető, szereplő bemutatás. Nem egy történetnek a kezdése, ezzel nem biztos, hogy az emberek figyelmét felkelted. Rengeteg szóismétlés van, ez mindenkinek feltűnik és zavaró egy idő után. Rossz olvasni olyat, ahol tele van ugyanazokkal a szavakkal. Ezt a feltöltés előtt olvasd elkérlek és javítsd, mert ez így nagyon nem jó!
A szemszögugrások irritálóak, nem jó. Ezt inkább hanyagold. Több érzelmet írj le a szereplőknek, mert egyszerűen így olyan semmilyen. Jobban fejtsd ki a dolgokat. A másik pedig ne siess, ráérsz. Jobban fejtsd ki a dolgokat, várj. Mert első látásra szerelem... nevetséges.
Oh, az utolsó, sosem kezdj úgy egy fejezetet, hogy ez mennyire pocsék, rossz lett. Az olvasónak elveszed a kedvét ezzel, majd ők eldöntik. Mert az ember sosem elégedett magával.

Flóraa.

Nincsenek megjegyzések:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation