1D Fanfiction - A Bosszú

Edytuj post



/Kinézet/

A külsőre ráférne egy jó nagy átalakítás, mert ez így ahogy van szörnyű. Ízléstelenül megtalálható minden fajta lila, s rózsaszín a blogon. Feleslegesen ennyire rózsaszín. Lehetne benne fekete, fehér is.
Egy fejléc – mármint normális méretű, s a történetet tükröző – elférne. Plusz ha már külön lapra tetted a történet ismertetőjét – ami a modulsávban jobban mutatna -  akkor a szereplők képeinek is csinálhatnál egyet. Na meg egy méretre vághatnád őket.
A blogarchívumot feljebb tenném, míg a szavazásokat hagynám a francba, ugyanis annyi van, hogy átláthatatlan tőlük a blog.
A modulcímek betűszínét, méretét, de legfőképpen a stílusát változtatnám meg, mert olvashatatlan!
A legnagyobb hiba pedig, hogy a két modulsávtól a bejegyzések össze vannak nyomorítva. Annyira kevés helyük van, szóval a blog szélességén is állíts, de inkább tényleg szedd le az egyik modulsávot!
Először is el kéne döntened, hogy ez most történetes blog, vagy mindenfélét összehordok blog. Ugyanis több infót találtam rólad, mint fejezeteket. Alig igazodtam el az egészen.
Na és a vicc, hogy még a bejegyzéseid betűtípusai, méretei sem egyformák. Fehér háttér és fehér betűk?! Olvashatatlan!
Szerintem először a saját blogodat értékeld át, s csak utána próbálj meg másnak tanácsokat osztogatni!

/Történet/

A bevezetődnél már ráncoltam a szemöldökömet. Nem értettem a történet lényegét. Nem azért de ha meg kell védeni, a One Directiont, miért bíznák két átlagos rajongóra őket?! Legalább lenne valami plusz bennük, külön kém iskola, vagy bármi, de ez lehetetlen!
A fejezeteidbe csak bele-bele olvasgattam – már elnézést –, ugyanis nem tudtam az elejét elolvasni. Olyan pici betűkkel, vagy fehér alapon fehér betűkkel íródtak, hogy azokhoz nagyítóra lett volna szükségem. Így az első két fejezet kimaradt.
Könyörgöm! Tényleg könyörgöm, hogy ne hívd, rövidítsd Liam nevét, mert szörnyű. Senki nem hívja Li-nek, s kétlem, hogy neked kellett volna elkezdened!
Szerintem felesleges volt olyan történetet kitalálnod, amihez nem értesz, s nem tudod magad beleélni. A többi fejezetet olvasva, ezt szűrtem le. Semmiképpen nem kéne erőltetned. Inkább írj hétköznapi történetet, mert ez így nem oké. Semmi izgalom nincs benne, pedig egy „bújtassuk el a fiúkat, mert keresik őket a rossz fiúk” sztoritól ezt várnánk el. Vidámparkba járnak, mintha nem épp a feltűnés kerülése lenne a lényege, hogy itt vannak. Na meg még mindig nem értem, hogy miért két átlagos lány vigyáz rájuk, de ezt már mondtam.
Őő… egy valami viszont teljesen zavaros. Ha kiteszel egy részletet a 7. fejezetből, majd a 8. fejezetből, hol a hetedig egészében?! Vagy ha az az egész, akkor írd már át a címet!
Az utolsó megjegyzésem pedig a fejezetek hosszára vonatkozik: nagyon rövidek! Kb. fél oldalasak, jobb esetben háromnegyed. Ezen változtass!
A többi már mellékes, ugyanis alapjáraton elvan csúszva a történet. De ezeket is felsorolom: a karaktereid nincsenek jól kidolgozva, kevés a leíró rész, s így élvezhetetlen az egész. A szereplőid már a 7. fejezetben szerelmet vallanak egymásnak, ami idegesítő. Kb. ennyi amit ki kéne küszöbölnöd.


Vivi

/Kinézet/

Egyértelműen teljesen új kinézetet ajánlok. A lila és a rózsaszín mindenféle formában megtalálható. De ez így nem szép. Nem ízléses, sokkal jobban is kihasználhatnád ezt a két színt. Sőt, elég lenne az egyik színt használni, valami mással. Túl rózsaszín. Egy másik fejlécet csinálnék - vagy rendelnék - ami jobban illene a történethez. A történet ismertetőjét a modulsávba tenném, jobban mutatna. A szereplők képeit pedig egy külön oldalra tenném, normálisan méretre vágva. A szavazásokat felejtsd el, egyszerűen fölöslegesnek tartom őket és annyi van, hogy már nem lehet kiigazodni rajtuk.
A modulsávban a címek betűtípusát cseréld le, a fejezetek betűit is. Olvashatatlan!
Annyi hiba van benne, amit nehéz kijavítani. Szerintem inkább kérj meg valakit aki ért hozzá. A másik pedig először a saját blogoddal foglalkozz utána osztogass tanácsokat.

/Történet/

Oké, meg lehet sértődni rám, de most nem leszek kedves. Nem fogok olyan részletesen írni mint Vivi. De! Jézusom, logikátlan a történet vezetés, semmi izgalom nincs benne. Pedig az alap ötlet nem rossz, de a kivitelezése pocsék. Miért is két hétköznapi lány vigyázz öt szuper sztárra? Pont rájuk bíznák őket?
Annyira nem tetszett, annyi hiba van benne, hogy fogalmam sincs mit írjak. Sajnálom, tényleg. Azt ajánlom, hogy ezt a történetet fejezd be, figyelj a hibákra amikre  felhívtuk a figyelmedet és kezdj egy teljesen új történetet vagy hagyd a blogolást. Mert ami nem megy azt nem kéne erőltetni. Lehet kicsit gonosz és bunkó lett a kritika. Viszont felidegesített a blogod. Száz féle káromkodást is elmondhattam volna, de inkább közlöm veled, hogy hagyd abba.
Jöhetnek a negatív visszajelzések, nem érdekel.

Flóraa.

3 megjegyzés:

sweetie írta...

Nem vagy semmi! :"DDD (Y)

Vivi írta...

Hát nem :D

Névtelen írta...

nem vagy semmi...szegény csaj. azért szerintem biztos nem annyira rossz a sztorija...mondjuk én nem olvastam. de meglestem a blogját, és elvileg azért nem írja le az egész fejezeteket, mert majd ki lesz adva... egyébként egy hibát találtam a kritikátokban: Liamet tényleg szokták néha Li-nek becézni...:/

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation