If you were a tear, never cry for fear of losing you!

Edytuj post



/Kinézet/

A fejléced mesés! Sőt az egész blogod nagyon szép.

/Történet/

Tetszett. Ügyesen írsz, a fejezetek hosszúak, a kivitelezés élvezhető. Ügyes vagy! A karaktereket tényleg kidolgozod, s nem hagyod őket elkallódni.
Az alapötlet nem volt egyedi, de élvezhetővé varázsoltad a számunkra a fogalmazásoddal, gratulálok. Tényleg ötletes az egész és alig találok rá szavakat. Nem tudok semmibe belekötni és csak dicsérni tudom. Viszont a kórházas részeket kerüld el és az önsajnáltatást is, mert Holly nem tehetett az apja balesetéről, plusz a kórházat is azért nem ajánlom, mert minden egyes történetben szerepel, rosszul vagyok tőle!
Egyetlen kis hibát tudok felhozni: Holly nem ismerte a fiúkat. Ilyen ember nincs! Tökmindegy, hogy 40 éves vagy, vagy épp 17, vagy fiú. Mindenképp hallottak a One Direction-ről és felismerik őket, főleg egy fiatal tini lány, még ha nem is szereti őket, vagy nincs különösebb véleménye róluk. Sajnálom, mert ez az egy nem jött be a sztoriba. Amúgy pedig gratulálok a történethez mert mesés!

Vivi

/Kinézet/

Wow, nagyon jó! Erről többet nem is tudok mondani, elképesztő az egész:)

/Történet/

Nagyon ügyesen írsz, látszik, hogy nem 10 perc alatt csapod össze a részeket, hosszúak és részletesek. A szereplők nagyon jól vannak kidolgozva, hitelesek. A történet pedig nagyon jó!:) Tényleg! Sablonos történet, mégis meg van a maga bája, amiért jó érzés olvasni.
Kórházból kevesebbet, ne sajnáltasd a szereplőt. Ettől a falra tudok mászni, de komolyan. Holly miért is nem ismeri a srácokat? Mindenki ismeri! A csapból is ők folynak, még a nagypapám is tudta kik ők! Szóval, ez nem volt túl hiteles. De a történet nagyon jó, folytasd!

Flóraa

2 megjegyzés:

DreamyGirl írta...

Köszönöm szépen! Viszont nem olyan biztos, hogy mindenki hallott róluk. Holly nem hallgat ilyen zenéket és ugyan Asley-től hallott róluk pár dolgot, de nem tudja, kik ők.

Vivi írta...

Szívesen, szerintem mindenki hallott róluk, de ha te ismersz ilyen embert akkor rendben van, hátha innen merítetted az ötletet(:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation