Love is infinite

Edytuj post



/Kinézet/

Nem fogott meg, de nem tudom megmondani miért. Egyszerűen csak nem. Egy chatet ajánlanék és tedd feljebb a blogarchívumot, a fejléceden pedig idegesítő a fehér átlátszó rész.

/Történet/

Megnyitottam a blog októberi részét és elképedtem. A helyesírásod nálam ott kapta meg a nulla pontot, hogy leírtad a nővér szót rövid ö-vel. Hahó! Ezt még a kettes helyesíró húgom is letudja írni. Akkor te kb. 16 évesen nem?! A szóközök hiányoznak a történetből, olyan mintha egybe lenne minden mondat.
A prológust olvasva tudtam, hogy nem egyedi a történet mégis figyelemfelkeltő volt. Hiszen Harry a legjobb barátja, elhagyta és bánkódik, de az utolsó mondatod keltette fel az érdeklődésem. Az kellett oda, hogy megfogjon.
Oké. Mély levegőt veszek, mert nem akarok bunkó lenni. De hahó! Azzal kezdeni egy történetet, hogy megpofozod a volt legjobb barátodat kicsit kemény volt, főleg, hogy csak megláttad és ennyi. Még azt sem írtad le hol a tökömben vagyunk, csak a közepébe ugortál. Rettentően zavart az egész. Az első fejezetet kétszer kellett elolvasnom, hogy megértsem. Sőt még most sem tiszta mi van.
Az egész történetet elsieted, a helyesírásod szörnyű – de tényleg – ugyanis ennél még a harmadikas húgom is jobban ír! A kommentköveteléseidet nem tudom mire vélni, hiszen ha valaki megakar dicsérni megfog. Ne várd el, hogy az olvasóid több időt szánjanak a blogodra, ha te sem teszed.

Vivi

2 megjegyzés:

Dreamgirl.* írta...

Szia,elöször is köszönöm a kritikát megpróbálok ügyelni arra,amit javasoltál a történettel kapcsolatban.Megpróbálom nem elsietni a részeket..A helyesírásról: direkt leírtam a legeslegelsö fejezet bevezetöjében /vagy még a prológusban/,hogy mivel nem magyar nyelvü notebookról írom a történeteket,ezért lehetetlenség számomra,hogy tudjak dubla hosszú ékezetet írni.Ezért nem tudtam ez esetben sem leírni a 'növér' szót hosszú 'ö' vel..
Elfogadom a kritikának azon részét,amit a külsöröl és a történetröl írtál,oda fogok rá figyelni ezentúl.De a véleményezés fele arról szól,milyen szörnyü a helyesírásom..jelentem:azért ennyire nem vagyok rossz nyelvtanból.
Csak tisztázni akartam,mert ezt igazságtalanságnak éreztem..
Köszönöm: Laura x

Vivi írta...

Szia!
Szívesen, s ha valami nem igaz, kiírtam oldalra, hogy azért lehet kommentelni. Igazad van, s ezt így el is fogadom, de ezt nem olvastam. A részek előtti "beszédeket" nem áll nagyon szándékomban kritizálni. Én kérem bocsánatot, s így értem is a helyesírásodra vonatkozó részt.

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation