Life is hard but so very beautiful.

Edytuj post


/Kinézet/

Nagyon, de nagyon nem jön be. Semmi kép, semmi idézet, ismertető. Nincs chat, sem fejléc. A főháttered olyan széles, hogy a külső háttérből nem látszik semmi – pedig az feldobhatná az egész blogot.
Az idézet fent a blog cím alatt tetszik, de nem oda tenném, hanem oldalra. Mellesleg a cím után sosem teszünk pontot!
A Szereplők lap jó ötlet, de a képek nincsenek egy méretre vágva. Viszont az ismertetők jók, legalább is Emily-é. Geroge-ét nem írtam volna oda, lelőttél egy olyan dolgot a történetben ami nem tartozik az ismertetők közé. Inkább arról kellett volna írnod, hogy milyen a fiú, mi történt vele…

/Történet/

Emily bemutatása után nem számítottam egy unalmas történetre, hiszen elég szeleburdinak állítottad be. Gondoltam nem sülhet ki rossz ebből az egészből. De mikor megnyitottam az első fejezetet kicsit visszahőköltem.  Egyszerű egy oldalas szöveg, ami egy tömbben van. Meglepődtem. Amikor elkezdtem olvasni már kiszúrtam, hogy azt írtad, hogy Louis bátyja Emily. Mi?! Háromszor olvastam el, hogy biztos nem én vagyok e vak, de sajnos mindig azt olvastam ami oda volt írva.
Helyesírásod rossz. Nem jó helyen vannak az írásjelek, értelmetlenek a mondataid. Az „azzal” szócskát nem írjuk „avval”-nak.
Nekem tetszik amit kitalálsz, egyedi, de Emily karaktere nem szerethető. Izgalmas a történeted, de fontos, hogy a főszereplődet ne csak sajnálják, s utálják. Mert én csak ezt éreztem. Vagy rettentően bunkó, s utálatos, vagy már szánalmas a sok hülyeségével.
Szerintem nem kellett volna megszavaztatnod kivel jöjjön össze Em, hiszen ez a te döntésed és nem Zayn-nek kellett volna lennie a másik főszereplőnek – szerintem.
A fejezeteid hosszabbodnak a végére, viszont élvezhetetlenek a sok szemszögváltás miatt. Inkább válassz ki két embert és egy fejezeten belül inkább róluk írj le több mindent.
Láttam, hogy megfenyegetted az olvasóidat a megjegyzésekkel kapcsolatban. Szerintem ez felesleges, ha szeretik a blogod, akkor úgy is írnak. Plusz ha mégis ezt a módszert választod – ami nem olyan nagy baj, hiszen érthető, hogy kell a visszajelzés – akkor is próbálj meg nem követelőzőnek tűnni. Valamit valamiért alapon: ha összejön a kért kommenthatár, akkor egyből felteszed a következő fejezetet.
Szerintem a helyesírásodon változtass, s próbálj nem összesűríteni mindent. Alakítsd ki Emily karakterét úgy, hogy kedvelhető legyen, s egyben olyan is mint az ismertetőben. Sok sikert kívánok a folytatáshoz!

Vivi

2 megjegyzés:

Diana R. írta...

Köszönöm szépen a kritikát! Én neked adok igazat teljesen úgy van ahogy mondod. A kinézetet én is próbáltam jobbra csinálni csak nem nagyon értek hozzá. Ez a Louis bátyja Emily-s vagyok dolog tényleg eléggé durva. Észre se vettem:) A kritika alapján lehet hogy megfontolom hogy újra írjam e az egész sztorit:) Még egyszer köszönöm:)

Vivi írta...

Nagyon szívesen. A kinézettel kapcsolatban segíteni tudok, ha írsz egy mailt. (:
Ha újrakezded akkor figyelj a részletekre, dolgozd ki az egészet!(:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation