The fulfilled wishes..*

Edytuj post



/Kinézet/

A háttered tetszik, a fejléced viszont pocsék. Cseréld le, s igazítsd méretre!
A modulsávod nem értem. Minek kettős, mikor így sincs a másikban semmi? A képek kicsik és nem egyméretűek. Ezt mindenképp igazítsd meg!

/Történet/

A bevezetőt egyben írtad az első résszel, amit nem kellett volna. De a blog alapja jó, s a bevezető sem volt unalmas, nem árult el sokat, szóval pont jó volt. Viszont az első fejezet már nem tetszett. Sok volt benne a párbeszéd, ami teljességgel felesleges volt. Ugyanis nem kell leírni mindent így. Unalmas lesz az olvasók számára.
A bevezetőd alapja tetszett – ezt írtam már – viszont az első fejezettel elrontottad. Miért pont egy sablon?! Elutazik  tökéletes nővéri kapcsolattal egy One Direction koncertre, amint megkapja a jegyet. Legalább akkor próbáltad volna nem aznapra tenni, hanem tolni az egészet pár nappal.
Legalább a találkozás nem volt sablonos! Az ötletes volt, viszont kibaszott furcsa is, hogy ennyivel megúszta és még mentő sem kellett a balesethez.
Nekem annyira nem tetszik az egész. Semmi egyedi, különleges ötlet. egy angol lány kiköltözik Magyarországba, majd vissza akar költözni a nővérével. Ez nem jön be. Viszont ebből jót is ki lehet hozni, csak legyél egyedi és ne siesd el – mert eddig el van. Túlságosan gyorsan lettek jóban.
Szerintem folytasd, csak ügyelj a részletekre! Sok sikert!

Vivi

Nincsenek megjegyzések:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation