Az Istenek bolygója

Edytuj post



/Kinézet/

Nekem tetszik, hogy ennyire egyszerűre vetted a figurát: egy kis kép fejlécnek, sima fehér háttér és világoskék kiegészítők. Csakhogy valamit elfelejtettél: a fehér háttéren nem lehet olvasni a halványszürke fülszöveget, ezt mindenképp javítsd ki.

/Történet/

A kis bevezetődet olvasva a moduloknál megörültem: milyen jó lesz egy misztikus blog, ami eredeti. Aha, csak elolvasva a prológusodat fogtam a fejemet. Megkérdezem, mert érdekel a válaszod: te ezt átlátod? Esküszöm nagyon próbálkoztam megérteni ki- kicsoda, valamint mi történik, de annyi szereplőd volt, leírást a háborúról nem igazán kaptunk, amit igen, érthetetlen volt. A cselekményszál hosszúra nyúlt, A pontból B-be, majd onnan C-be és ez mind keszekuszaságban. Olvasd újra és írd át, mert az ötlet olyan jó!
Az első fejezeted negyedannyi, mint a prológusod, ami zavaró, mert leírsz egy párbeszédet, egy kis bevezetőt és ennyi. De nem magyarázol meg semmit: mi az a Lucifer hit? Plusz egy rövid történetet Istenről, a bölcsekről igazán belecsempészhettél volna. Valamint még itt sem volt világos ki kicsoda, mert csak több szereplő jött. Szóval gondold újra, olvasd el, csinálj a karakterekről egy modult és írj róluk rövid leírást. Nem tudom, mi segítene ezen az összevisszaságon. De sok sikert, szólj ha rájöttél!


Vivi

Nincsenek megjegyzések:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation