Truth or Lie..?

Edytuj post
Louis és Harry rajongók figyelem! Ezt érdemes elolvasni!




Kinézet:

Egy imádommal megelégedsz? Mindent kifejeztem? Akkor jó. Lehet az is közrejátszik, hogy a kedvenc színem a lila. Itt pedig egy lila árnyalat uralkodik. Tetszik. Ugyan nem teljesen értem, miért nincs Harry a fejlécen, hiszen ő is egy főszereplő. Egy fontos ember, a történetet tekintve. És amit most vettem észre, hogy a profilod az oldal legalján van. Nálam ez sajnos nem menő. Nekem ez nem jön be.

Történet:


Isten bizony nem teljesen értem, hogy ha Chloe az elsejétől szerelmes volt Louisba, akkor hogy jött Harry a képbe, pedig semmit nem érzett iránta. Majd egyszer csak kijelentette, hogy Harry iránt is úgy érez, mint Louis iránt, de mégis Louis mellett döntött. Had súgjam meg, hogy ezt egy normális ember nem nagyon bírná. Már rág elmenekülne, bedugná a fejét a homokba, mint egy strucc. Az az eljegyzés pedig nagyon gyors volt. Voltak benne olyan hibák is, mint például a Turó rudi Angliában? Vagy 49 fokban futkároznak? Kicsit túloztál, mivel 40 fokot bírunk ki. Amikor viszont megnéztem egy utálkozó kommentet, mosolyra húzódott a szám: nagyon ügyesen elintézted! Szerintem írj egy harmadik évadot is.


Lisa 1D

1 megjegyzés:

Nessa Laura Lossёhelin írta...

Wow, vigyorra húzódott a szám, annak ellenére, hogy negatívumot is írtál! Nem is igazán tudom, miért nem kértem Harryt is a fejlécre, mikor rendeltem... Igazad van, pedig tényleg kulcsszereplő.
Eltelt már pár év, mióta a prológust feltöltöttem, és szívből remélem, manapság már nem ennyire gyerekesek a bakiim. :D
Köszönöm, örülök, ha jól kezeltem a hekyzetet :D
Nagyon-nagyon köszönöm a kritikát, egy élmény volt elolvasni! További szép estét!
Xx Nessa

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation