Masquerade

Edytuj post



/Kinézet/

Gyönyörű. Komolyan, ennyivel le is zárnám, de ha bővebben kiszeretném fejteni: álomszép. Annyira jól eltaláltad ezt a színt, minden megtalálható a blogon, áttekinthető, s a fejléced egyszerűen csodálatos!

/Történet/

Kérlek, ne hagyd abba, s kapcsolj rá! Rettenetesen izgalmas történetet sikerült összehoznod.  Nem csak a design-od fogott meg, de a tehetséged is! Ugyanis fantasztikusan írsz, s remélem sikerül – legalább – hobbi szinten foglalkoznod vele.
Annyira jó volt egy eredeti, saját szereplős blogot végigolvasni, hogy azt el sem tudom mondani. Nem olvasok blogokat, bő egy éve, de a tiedre rendszeresen felfogok nézni.
Gratulálnom kell a cím kiválasztásához, nagyon illik a történethez, mellesleg egy rég elfeledett zeneszámot jutatott eszembe, amit muszáj lesz meghallgatnom.
Egyetlen kis problémám akadt az egészben: Arielle naivsága. Kiakadtam, hogy egy fiatal hölgy, miként hihet abban, hogy az óvodai legjobb barátja, most is az lesz, egy szempillantás alatt.
A karaktereid jól kidolgozottak – még Arielle is -, ne aggódj értük! A későbbiekben mindenkit meg fogunk érteni, mit miért tesz, de ahogy a szálakat mozgatod, hasonlít egy jó sorozatra. Imádtam minden egyes sorát! Gratulálok hozzá! Remek írónő, s blogtervező vagy!

UI.: Feltettél pár kérdést az olvasóidnak, a válaszaim:
1.       Hogy tetszik az új design a blogon? Változtatnál rajta valamit?
Semmit, tényleg nagyon tetszik, ha tehetném, felkérnélek, hogy csinálj nekem is egy ilyet!
2.       így képzelted el Christine-t, vagy meglepett, hogy korábban mintadiák volt? Ezt jó ötletnek tartod, vagy így már kevésbé szimpatikus?
Nekem szimpatikus, amennyire lehetséges. Egyenlőre még nem tudtam eldönteni, hogy a három lány közül melyik karaktere áll a legközelebb hozzám, de jól átgondoltad őket, s ez látszik a történeten.
3.       Mit gondolsz Mrs. Coleman ajánlatáról? Te elfogadtad volna Christine helyében?
Igen, elfogadtam volna. Ez egy remek húzás volt.
4.       Ahogy látod, eddig a fejezetek nagy része múltbéli esemény felidézésével telt, hogy jobban megismerhessétek a szereplőket. Ez körülbelül a 10. fejezetig menne így, utána felgyorsulnának az események. Ezt jó ötletnek tartod, vagy untatnak ezek a részletek, és nem vagy kíváncsi a szereplőkre ilyen mértékig?
Kifejezetten jó ötletnek tartom, hogy így oldod meg a 10. fejezetig. Könnyebb érvényesülnie a sztorinak, s a karaktereknek is. Így megismerheti őket az olvasó.


Vivi

Nincsenek megjegyzések:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation