Vass Antónia: Lélekszilánkok

Edytuj post



/Kinézet/

A fejléc szép, nagyon tetszenek a rajta lévő képek, a felirat betűtípusa és mérete is pont passzol, viszont a lányt jobban kiemelném, és nem raknám "áttetsző" formátumba, zavar, hogy a mögötte lévő képnek a mintája látszódik rajta. Háttérnek valami világosabb színt választottam volna, mert véleményem szerint, így egy kicsit sötét a blog. A blogbejegyzések hátterét is áttetszővé raktad, szintén zavaró, jobb lenne, ha teljesen fekete lenne. A bejegyzések betűtípusa és mérete is egyszerű, és pont ez benne a jó, így a szép. Az oldalak rendben vannak, és nem zavaró, hogy mindkét oldalon van modulsáv, mert szépen van elrendezve.


/Történet/

Hű.. Egyszerűen csak hű. Először is annyit szeretnék mondani, hogy az ilyesmi történetek nem az én világom, nem állnak közel hozzám valamiért. Viszont ez a blog valahogy nagyon megfogott. Ahogy leírod a történetet, szinte a szemem előtt látom, mert mindent úgy fogalmazol meg, hogy képes legyek odaképzelni magam. A szereplők személyisége nagyon tetszik, látszódik, hogy részletesen dolgozod ki őket. Nem volt olyan fejezet, ami nem lett volna érdekes, az összes fent tartotta az érdeklődésem az egész rész alatt. A szóhasználat is lenyűgöző, látszódik, hogy ezzel próbálod visszarepíteni az olvasót a 19. századba, oda ahol játszódik a történet. Helyesírási hibával sem találkoztam sehol, úgyhogy biztos lehetsz benne, hogy egy olvasóval már bővült a blogod.


Onika O.

1 megjegyzés:

Vass Antónia írta...

Szia!

Szörnyen röstellem, hogy nem írtam neked vissza :( Nagyon szépen köszönöm a dicsérő szavakat és a jótanácsokat, igyekszem őket megfogadni.

Örülök, hogy tetszett a Lélekszilánkok, és remélem, hogy a következő történetem is hasonlóan magával ragad majd :)

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation