Twin Fate

Edytuj post


Kinézet:
Ha őszinte akarok lenni, úgy szar, ahogy van. Ez a fejléc az idegeimre megy, anno volt is egy veszekedésem vele kapcsolatban, de ez most nem érdekes. A képek csak rá vannak baszva, a szöveg is túl egyszerű rajta, a széle is le van vágva, egyszerűen katasztrófa.
A fejezetek tartalma fogalmam sincs, miért van vörössel írva, mikor nincs is vörös sehol máshol. A háttér nem illik a fejléchez, a rendszeres olvasókat pedig tegyétek feljebb. És ha már lapokat is nyitottatok, akkor oda rakjátok be a cseréket is, sőt, lehetne egy szerkesztők lap is, ahova betennétek az összes linket, blogot, bármit. Ja, és a zenelejátszónál vegyétek ki, hogy azonnal elinduljon, háromszor hozta rám a szívbajt, és elég idegesítő tud lenni, ha hirtelen csak úgy elindul valami, ilyenkor az emberek általában az egész oldalt bezárják.

Történet:
Nem szabad a könyvet a borítójáról ítélni, szóval a prológusnál még reménykedtem benne, hogy jól írtok, és nem egy újabb sablonsztorihoz van szerencsém. Tévednem kellett… ikerpár, One Direction, a két lány tökéletes ellentéte egymásnak, mindkettejüknek van barátja, aztán jön a nagy, mindent elsöprő szerelem, és akkor jöhet a nagy bonyodalom. Egy részben többször is változnak a szemszögek, ami engem személy szerint idegesít, mivel maga a rész is rövid. Akkor vagy írjátok 3. személyben, vagy egy részt írjon az egyikőtök az egyik szemszögből, a másik részt pedig a másik megint más szemszögből, máris meg van oldva a gond. magával az írásmóddal különösebb baj nincs, a helyesírás is rendben van, de valahogy mégsem fogott meg a történet. Először is NE szúrjatok be képeket a fejezetek közé, a könyv sem magazin, hogy tele legyen képekkel. Aztán hiányolom az érzelmeket és a leírásokat, nem két sorral kell lerendezni őket. Összességében nem mondom, hogy a legrosszabb blog, amit valaha olvastam, mert értetek hozzá, de van még hova fejlődni.

Justagirl

Nincsenek megjegyzések:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation