You are my Angel

Edytuj post

You are my Angel


Kinézet: Nekem a fejléc nem nagyon tetszik, mert nem illik össze a háttérrel, és így nem annyira jó az összhatás. A szereplők képeit szépen megcsináltad, de színben nem illik a bloghoz, inkább annak is feketének kellett volna lennie. Mellesleg a menüpontban kétszer írtad a kor szót kórnak, amire ilyenkor figyelned kellene, mert rontja az összképet. 

Helyesírás: Az első fejezetekben borzasztó sok szót elírtál, néha rossz helyre raktad a vesszőt, de szerencsére ez már a kilencedik fejezetben nem volt nagy probléma. Néha majd olvasd vissza a részeket mielőtt felteszed őket, és bizonyosodj meg róla, hogy a géped nem húzza alá pirossal a helytelen szavakat, ha pedig igen, akkor javítsd ki. Van, hogy túl hosszú a mondat, és zavaró olvasni. Ezeket próbáld meg lerövidíteni, ne írd fölöslegesen oda a végére, a vessző mögé, hogy miért?, hanem akkor kezdj új mondatot.

Történet: Én már olvastam egy hasonló történetet, ahol szintén egyetemre ment a lány, egy szerencsétlen volt, rosszul öltözködött, és a sors valahogyan összehozta Harryvel, az ízig-vérig punk tetoválásos sráccal. A különbség csak az volt, hogy nem egy szobába kerültek, ami szerintem szürreális,  mert az egyetemi szabályok tiltják a különböző neműek egy szobában való alvását, sőt, sok helyen még az egy emeleten valót is, de mivel ez egy fanfiction, ezzel nem törődök most. Néha unalmas volt olvasni, hogy Harry ennyit tépelődik, hogy mindig mondani akar valamit, de sosem teszi. Szerintem többet írhattál volna Louis és Kelly barátságának kialakulásáról, elvégre az is egy fontos rész. Alapvetően nem rossz sztori, de alkoss valami nagyon egyedit a folytatásban, hogy a mostaninál is többen olvassák, mert eddig nem rossz.

Milla.

Nincsenek megjegyzések:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation