~Princess or singer? Happiness or Death? Which one?~

Edytuj post



/Kinézet/

Ne haragudj, de te vak vagy? Mert nekem egyáltalán nem passzol a kék és a lila. Egyszerűen ocsmányul mutatnak együtt. A fejléceden csak kivágott szereplők vannak, ami így szörnyű, cseréld le!
A fekete színű betűk olvashatatlanok a lila háttéren, ahogy az egész blog betűstílusa is. Mindenképpen ajánlanék egy jó nagy átalakítást, mert felesleges a két modulsáv is. Az egész önmagában kiábrándító.

/Történet/

Ami először feltűnt, hogy a helyesírásodra ráférne egy jó kis magyar óra. A -ban, -ben ragokat egyáltalán nem tudod használni, ahogy néhol még az írásjeleid is hiányoznak. Szerintem ez már magában szörnyű, de tovább olvasva, meg kellett állapítanom, hogy nem törekedsz a folyamatos szövegre. Tőmondatokat használsz, s a prológusodban több olyan dolgot megemlítesz, amik között nincs átmenet. Márpedig belecsöppenünk Will életébe, majd a kisbabáéba, plusz a kedvenc színek is itt kapnak helyet, az énekesek mellett is. Kész káosz… Semmi érdemleges, figyelemfelkeltő nem volt benne. Na és ha itt járunk, akkor megemlíteném, hogy utálom a smile-kat egy történetben, töröld ki!
Az első fejezetet elolvasva sem javult a benyomásom, a gondolataid nem összeszedettek, nem fejtesz ki eléggé mindent, s a párbeszédeid valahol feleslegesek. Mindenképp egy alapos újragondolást javaslok.


Vivi

Nincsenek megjegyzések:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation