Supremacy-If You Could See Me Now

Edytuj post

Supremacy-If You Could See Me Now



Kinézet:
Semmi bajom nincs vele, a fejléc is ötletes, hogy mozog, de a betű rajta lehetne egy kicsit élesebb, láthatóbb.

Történet:
Két különböző egyéniségű srácról szól, akik a való életben híresek, de itt nem. Furcsa, hogy semmi közük sincs egymáshoz, de mégis ők a két főszereplő. Eddig csak 13 részt írtál meg, de mivel ez fele-fele arányban oszlik el a történetet illetően, még szinte semmi nem történt. 
Néha váltogattad a jelen, és a múlt időt, főleg az elején, amikor két külön szemszögben írtál egy részt. Az igekötőt is gyakran külön írod az igétől, pl el mentünk, le ültünk, amire majd a későbbiekben figyelj, mert zavaró tud lenni. 
Találkozni fog valamikor Zayn és Louis? Mert eddig úgy néz ki, hogy nem, hiszen semmi utalást nem adtál rá. Ha nem, akkor az azért furcsa, mert a fejlécen két olyan kép is van, amin együtt látjuk őket. 
Nem ártana oldalra kiírni valami kis ismertetőt, hogy miről szól a blog, vagy a későbbiekben mi lesz benne, hogy legyen valami sejtésünk.
Amúgy nem volt rossz, csak helyenként picit untam, amikor részletesen leírtad, hogy felkelt, megreggelizett, fogat mosott, felöltözött, stb. Majd próbáld meg ezeket beszüntetni, egy egyszerű mondattal elintézni, és akkor nem lesznek fölösleges dolgok a sztoriban.

Milla.

Nincsenek megjegyzések:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation