Night

Edytuj post

Night




Kinézet.
A fejlécet azonnal megváltoztatnám, mert teljesen össze-vissza vannak rajta a képek, és ez így nem szép. Azt a 16+-os harsogó piros betűs részt kicsit kisebbre kellene venni, mert elrontja az összképet.

Történet:
Nem írsz rosszul, de helyenként unalmas. Azt, amit leírhatnál egy egyszerű mondatban, tovább húzod, pedig tényleg egyszerű az átírásuk. Pl:  Éjjel most korábban értem haza, mert hamarabb zártunk. Így hajnali négy óra helyett most éjjel kettőkor. --> Hajnali négy helyett most kettőre értem haza, mert hamarabb zártunk. Látod? Sokkal egyszerűbb, és a fogalmazásod is kerekebb lesz. Volt néhány helyesírási hiba, de nem voltak durvák, szóval nem is beszélek erről.
A sztori elejét nem értettem, és igazából a többi részt sem. A lány egy bárban dolgozik éjjel, lerántják a színpadról, majd később megerőszakolják, amit részletesen le is írsz a perverzebb olvasók kedvéért. Másnap reggel a lány barátnője jön, hogy megmentse a lányt, simán kijutnak, a támadó sehol nincs. Ez az ügy le is van zárva. Később egy másik férfi látogatja meg a lányt, és megbízza azzal, hogy ölje meg a szülei gyilkosait. Ez most komoly? Ezen kiakadtam egy kicsit, mert egyrészt nem egy ilyen fiatal lányra bízzák a való életben sem a dolgokat, másrészt ha megvannak a gyilkosok, akkor börtönbe kellene küldeni őket. A lány persze azonnal beleegyezik, nem is tudom miért, hiszen nem tűnt gyilkos hajlamúnak, és ez azért elég durva dolog. Másnap már repülőre is szállnak, ami egy kicsit elgondolkodtatott, hogy te utaztál már repülőn? Mert a jegyeket nem nagyon lehet megvenni a helyszínen, hanem hetekkel előtte le kell foglalni, és vagy otthon nyomtatod ki, vagy a reptéren-ami sokkal többe kerül. Lehet, hogy azt akartad írni, hogy Fiacre elment a jegyekért, mert nem is tudom leadta őket, vagy most nyomtatja ki, de akkor tényleg ezt is írd, mert így irreális lesz a történet. Ez nem olyan nagy hiba, csak megemlítettem.
Szerintem írj bele több érzelmet, hogy miért is vállalta el a lány, hogy megöl teljesen idegen embereket-ami megint irreális-, hogy a testvérével milyen lesz a találkozás, és ha már egy ilyen akciófilmszerű történetet írsz, akkor tényleg legyen nagyon ütős. :)

Milla.

Nincsenek megjegyzések:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation