Everyone has another side

Edytuj post



/Kinézet/

Tetszik az egyszerűsége a kinézetnek. A szürke semleges szín, megnyugtató, s jól néz ki, nehéz elrontani. Egyedül a fejlécbe tudok belekötni: szép munka, viszont látszódnak a széleit, ami elüt a főháttértől, a helyedben csinálnék rá egy keretet. Plusz ha nagyon szemrevételezem a blogot, akkor észre kell vennem, hogy a chat betűszíne olvashatatlan.

/Történet/

Ami elsőnek szemet szúrt, az a szóköz, vagyis a hiánya. A vesszők után nyomj le egy spacet, ha ez megvan, sokkal szebben fog kinézni az egész szöveged.
Az alapötleted tetszett, mert a kis bevezetődből feltűnt, hogy hiába Jess a híres és Harry-vel jár, attól még Joanna kapja a főszerepet. Ez pedig teljesen egyedivé varázsolta a blogod. A prológus után pedig lefagytam. Az ötleted egyedi, s imádom! Soha, de soha nem olvastam ilyet! Ez…hatalmas, megsemmisítő volt. Azt hiszem tehetségből nem kaphatsz elégtelent. A fogalmazásod az ötleted remek. Gratulálok a bloghoz. Egy új olvasóval gazdagodtál. (:


Vivi

2 megjegyzés:

crucian írta...

Köszönöm szépen,hogy időt és energiát szántál a megírására!Nagyon jól esnek a szavaid,még egyszer köszönöm!Valami olyat akartam ezzel a bloggal,ami nem a szokásos "sablon történet",örülök,hogy tetszett! :))
xxx crucian

Vivi írta...

Nagyon szívesen. Én örülök, hogy továbbra is olvashatom (:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation