Earhly Angel

Edytuj post




/Kinézet/

Nekem tetszik a kinézet. De egy chatet hiányolok. Ezen felül nincs semmi gond vele.

/Történet/

A bevezető nagyon tetszett! Nem mondom, hogy nem olvastam már angyalos, megbízatásos történetet, de kifejezetten tetszett. Bár találtam benne egy elírást. Javítsd ki halandók közé, s nem haladók közé.
Oké! Nagy betűvel! Ez a történet nagyon jó! Izgalmas, nem hétköznapi és remekül van megírva! Gratulálok hozzá! A helyesírásod is jó, bár találtam néhol elírást, de ez előfordul.  A karaktereid is jól kivannak dolgozva – már most –, szóval nem tudok belekötni. Ügyes vagy!

Vivi

/Kinézet/

Szép! Egy chatet raknék be és én a blogarchívumot is feljebb tenném. De nagyon szép!

/Történet/

Olvastam hasonló történetet, mert lehet. Könyvekbe is ez egy népszerű téma. De te egyedien ügyesen kezdted el. Imádtam! Nagyon, tényleg. A fogalmazásod olyan egyedivé és különlegessé varázsolja a történetet. Izgalmas. A karakterek hihetetlenül jól meg vannak írva. Helyesírásod jó, mondjuk egy két elírás előfordult, de ez nem baj. Nagyon tetszett, szóval húh!

Flóraa.

2 megjegyzés:

D. Domino írta...

huh, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar megérkezik a kritikám. Szóval, köszönöm, hogy mindketten megnéztétek/elolvastátok. Örülök a sok pozitívumnak, őszintén szólva, rosszabbra számítottam. :D A chat berakásán még gondolkodom, de valószínű, hogy rakok be egyet. azt megkérdezhetem, hogy nem érdekeli valamelyikőtöket a folytatás?:)

Vivi írta...

A közösökkel most siettünk, s szívesen(:
Én szívesen olvasnám, de nincs időm rá. Lehetetlen, hogy bármikor is a jövőben új blog olvasásába kezdjek bele, vagy kövessem számon...=/

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation