...and all these little things!

Edytuj post



/Kinézet/

Nem tetszik! Egyszerűen ránézek és azt érzem, hogy be kell zárjam a blogod, ugyanis nem fog meg a külseje. Lehet, hogy a könyveket nem ítélhetjük meg a kinézet alapján, a blogokat sem kéne, de nem szívesen olvasok bele olyan történetbe, ahol a kinézet csúnya – talán mert akkor millió blogot olvashatnék.
Maga a háttered nem jön be, csúnya. Szerintem ez a kék-barna nem szép és a fejléced sem passzol hozzá! Ha a fejlécet nem cseréled le, legalább a hátteret tűntesd el! Ugyanis ez a munka szebben mutatna bármilyen háttérrel csak ezzel nem!
A modulsávod üres, semmi kép, ismertető vagy valamilyen idézet. Nem tudják az olvasók megállapítani miről is szól a blogod. Bár én sem szoktam mindent kitenni, de azért a három közül valamit aggass ki, tedd személyessé a blogod!
A betűtípusok amiket használsz szörnyűek! Az egyik vastag, a másik vékony és mini… Egyszerűebb lenne ha egyforma betűtípust választanál, nagyobbra és kisebbre méreteznéd őket, de ne vastagítsd meg a részek címét, vagy a modulcímeket. A bejegyzések betűméretét pedig azonnal nagyítsd meg, olvashatatlan az emberek számára!

/Történet/

A helyesírásod jó, megdicsérem a magyar tanáraid, ahogy a fogalmazásmódodat is, mert ügyes vagy, de kiforratlan tehetség. Egyszerűen mikor elkezdtem olvasni felkeltette az érdeklődésem a történet. Nem egy sablon sztorinak indul, s nem egy idiótasággal ismeri meg egymást a két főszereplő. Viszont nem bírom nem megjegyezni, hogy nem élveztem a prológust. Ugyanis nem tudtam. Nem fejtetted ki a részleteket, nem írtál bele érzelmeket, semmi leíró részt és ezek fuccsba vágták a bevezetődet. Ha így kezdesz egy történetet, írd le az egész cselekményt. Nem kell pornót írnod, de élvezhetően felejtesd el az olvasókkal, hogy mit írsz éppen. Ha ezt megteszed, nem kell végigírnod a szex jelenetet. Elkezded ecsetelni mit csinálnak a szertárban, majd áttérsz az érzelmekre és ismét a szex befejezésére. Próbáld meg legközelebb!
Az első rész rövid volt, alig egy oldal, szerintem kicsit azért hosszabbra írd a folytatásokat. De ezen felül itt már voltak leíró részek és ez tetszett. Viszont továbbra is figyelj erre oda: mindig írd le a szereplőd érzéseit, a cselekedeteit és a környezetét – bár ne olyan aprólékosan, mert egy idő után az olvasó is bele tud unni. 
Gratulálok az ötlethez, s mindenhez! Sok sikert!(:

Vivi

Nincsenek megjegyzések:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation