They're Perfect Forever :')

Edytuj post


/Kinézet/

Nem tetszik a háttered, egy kis kép, mozaikban összetéve. Szerintem csúnya. A fejléced kicsi, s olvashatatlan a cím rajta – amibe a smile nem kellene – plusz a szerkesztés is túl egyszerű, inkább kérj meg valakit, hogy csináljon egyet.
A modulsávod üres, pedig ott vannak a szereplők képei – amiket méretre vághatnál – s feljebb kéne tenni a blogarchívumot. Ajánlanék egy chatet és egy ismertetőt is oldalra.

/Történet/

Szerintem sok a felesleges párbeszéd, s a csúnya szavak. A helyesírásod jó, vannak elgépelések, de nem vészesek. Viszont a találkozás a One Direction-nel furcsa volt. Egy hely, ahova a három lány folyton jár és egyszer csak ott terem a kedvenc bandájuk. Érdekes. Ahogy az is a 2. részben, hogy elkezdett vérezni, miközben azt sem tudjuk meg minek ment neki. Mert úgy írod le, hogy Louis-nak, de közben akkor nem sebesült volna meg. Ilyen hibákra figyelj oda!
Oké feladtam. Amikor Lou megakarta csókolni, s ő elhúzódott néztem egyet. Először is: miért akarná csak úgy megcsókolni? Másodszor: egyből randira is hívja, plusz haza is viszi. Lehetetlen! Ilyet még egy rendes, kedves fiú sem csinál, nem maga Louis.
A szemszögeket sokszor váltogatod, s így a történet nem élvezhető. Egy fejezetben ne legyen ennyi váltás.
Szerintem egy randi alatt nem ismersz meg úgy egy embert, mintha egész életedben ismerted volna. Felesleges ilyet írnod, akkor inkább ne a megismerkedésüknél kezdted volna a történetet. Egyszerűen idegesítő volt, hogy ennyire tökéletes az egész találkozás és minden. Ilyen még az álmaimban sincsenek.
A smile-kat felejtsd el! Nem illik egy történetbe, s illúzióromboló. Fejtsd ki inkább, amit azzal akarsz kifejezni.
Szerintem gondold át, hogy veled ilyen történhet e, s utána írd le. Sok sikert a továbbiakhoz!

Vivi

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Akkor is szar mind a két blogotok, hiába sajnálkozol itt is. Nem hatsz meg;'))
Picsák!;))))

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation