Die Inside

Edytuj post


/Kinézet/

Egyszerű, de mégis tetszik. Neonon nehéz jó kinézetet csinálni de te eléggé jót csináltál. Szóval nekem nincs bajom vele. :)

/Történet/

Maga az alap ötlet sablonos, mégis más. Mert annyira bájos, elragadó és kedves. Tetszik ahogyan írsz, ahogyan váltakoznak a szemszögek, imádom Niall szemszögét. Imádom, a történet minden egyes sorát. Külön kiemelném, hogy imádom azt is, hogy nem a lány szerelmes hanem a fiú. Ez jó, mert általában mindig úgy van, hogy a csaj totál bele van zúgva a legjobb barátjába. De itt nem és imádom! Édes istenkém, szeretem de nagyon. Olyan aranyos az egész történet, pihentető olvasni, lenyugtatja az embert és elvarázsolja. Semmi extra mégis annyira szerethető. Elenát kedvelem, kedves, vicces és elragadó személyiség. Felüdülés olvasni a blogot. Harry felbukkanása és a fiúk közti harag jól köt ki, kell az izgalom. Clay felbukkanása is tetszett, kedvelem a srácot. Tetszik, hogy lassan haladsz és nem sieted el a dolgokat, ettől lesz még jobb a történet, hogy hagyod kibontakozni az eseményeket. Amikor Elena gondolkozott, hogy egy harmincas nő nem veszi észre, hogy a szerelem ott van az orra előtt szó szerint kiabáltam, hogy te se veszed észre! Tényleg ennyire vak lenne? Vagy Niall jól titkolja? Nem tudom, nem tudom. De már várom, hogy valamelyikük meg tegye az első lépést. Azt hiszem továbbra is olvasni fogom a blogodat, mert imádom! Érdekel mi lesz a randin, hogy Niall mikor nyit és minden más!:)

Flóraa

2 megjegyzés:

SecondWay írta...

Nagyon jól esett ezt a kritikát elolvasnom egy borzasztónak is csupán enyhén nevezhető nap után. Hogy sablonos történet, úgy emlékszem még az elején leírtam. :)
Lám, mégis van eredménye "Believe"-t hallgatni és kombinálni még pár számmal :)
Köszönöm szépen a kritikát! :)

Flóraa. írta...

Örülök, hogy örömöt szereztem. Igen emlékszem, hogy leírtad mégis annyira jó. A maga bája teszi különlegesé:)

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation