Together Forever

Edytuj post



/Kinézet/

A fejléced szuper, de óriási. Annyira durván, hogy már zavaró, kicsinyítsd le.
A háttér tetszik, de az egyik modulsáv fehér, a másik nem. Nekem jobban olvasható a fehér. De nem értem miért kell két oldalsáv, túl széles így a blog, s elrontja az összképet. Viszont fehér betűid vannak a fehér alapú modulsávban, így ez sem praktikus annyira.
A fejezetek felett a dátumok olvashatatlanok, szerintem cseréld le a színt. De az árnyékolás nagyon tetszik, ötletes.

/Történet/

Ami elsőnek szembe tűnő volt, hogy sok a helyesírási hibád. A mondatokat nem kezded nagy betűvel, s rengetek a pont-pont-pont.
Érdekesen kezdődött, de amikor Zayn csak úgy leordította a csaj képét kicsit meghökkentem. Persze mindenki kibukik, de azért ez durva volt!
Igazából érdekes volt, de annyira nem fogott meg. Talán a rengetek kifejtetlen dolog miatt, ami a pontokban rejtőzött, vagy annyira gyorsan összeismerkedtek. Elég gyorsan kibékültek, s egymásra találtak a csapattal. Szerintem ráértél volna még ezzel a költözéssel és mindennel.
Niall kérdése: „Tudsz főzni?” – Itt majdnem felnevettem tök hangosan. Milyen kérdés ez? Vicces volt!
„-          Hello! Te ki vagy?? –kérdeztem –„ – Nem értem miért van a kérdezem után kötőjel. Nem kell!
Szerintem a helyesírásod, vagy mondjuk úgy pontozásod miatt olvasd el jó párszor a fejezeteidet. Ne siesd el, gondolkodj racionálisan.  Szerintem az ember nem szeret bele egy srácba három hét alatt úgy, hogy fel sem fogja. De ha mégis akkor sem kezd el zokogni csak mert a srácot ismét megbánthatják. Persze félti, de kérlek!
Szóval tényleg nézd, olvasd át amit írsz, de ne hagyd abba mert csak fejlődhetsz. Sok sikert a továbbiakhoz!

Vivi

2 megjegyzés:

Gabi Gab írta...

Köszönöm a kritikát.:) örülök, hogy valaki legalább leírja a hibáimat, mert akik kommentet írnak, csak annyit mondanak, hogy kövit nagyon jó stb. , de ebből nem tanulok és végre most tanulok ebből.:) Szóval biztosan odafogok figyelni ezekre a dolgokra.:)Mégegyszer köszönöm.:)

Vivi írta...

Örülök, hogy segíthettem(:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation