Little Diamond

Edytuj post



/Kinézet/

A betűtípust változtasd meg, mert mikor ű vagy ő betűt írsz megváltozik a betűtípus és elég zavaró. A fejléc nekem tetszik, szerintem elég aranyos. A szereplők képeit csináld meg rendezettbe, zavaró, hogy nem egy méret!

/Történet/

Lényegében nekem tetszik az ötlet és a történet is. De! Nagyon sok elírás, helyesírási hibád és szóismétlésed van! Ezek zavaróak olvasás közben, tényleg. Meg olvastam egyik fejezet után írtad, hogy azt mondják, hogy sietsz és ezen te felhúztad magad. De ez az igazság, nem gonoszságból, de tényleg olyan gyorsan történnek a dolgok. Az nem megoldás, hogy két hetente hozol részt, attól még sietve lesz a történet. Lassíts egy kicsit.

Flóraa


/Kinézet/

Nekem tetszik. Tényleg szép, s a fejléc is jó. Egyedül a képek méretei, s a betűméret az ami nem jön be. Ezeket cseréld le. A képeket vágd méretre, míg a betűtípusodat állítsd kisebbre.
Ha egy picit még keresek hibát, akkor a fejléc alatti idézet helyesen: "Néha előfordul, hogy az, ami csak egy kalandnak indult, igazzá változik..." -  Itt a betűtípust cseréld le, plusz szerintem oldalt jobban mutatna ez a mondat, ugyanis a fejléc alatt csak lóg a levegőben.

/Történet/

Ütős az alapötlet. Ez teljes mértékig nem sablonos. Egyedi, így nagyon tetszik. Ügyesen írsz, elég ügyesen, élvezhetően. Főleg a régi írásaidhoz képest. Nekem ez most sokkal jobban bejön.
A helyesírási hibák viszont nem sokat javultak, tényleg keress egy bétát. Szerintem sokat segítene.
A hamarkodott cselekvésekről annyit, hogy tényleg így van, de te ezt nem érzékeled, hiszen nem olvasod vissza. Ne húzd fel magad, ha valaki ír egy olyan kommentárt vagy véleményt bárhol, ami neked nem tetszik. Főleg mert igaza van.
A fejezetek közé ne szúrj be képeket. Felesleges, főleg ha ezt például csokiról teszed azt. Engem személy szerint idegesített. De alapjáraton már a tárgyakról vagy ruhákról való illusztrációk sem jönnek be a szövegek között.
Szerintem folytasd, főleg mert ez különleges, s jól írsz. Apróbb hibákkal, amit ha kiküszöbölsz sokkal jobb lesz a blogod! Sok sikert hozzá és boldog születésnapot!(:

Vivi

2 megjegyzés:

PerfectGirl*-* írta...

Jaj! Nagyon szépen köszönöm! Végre megkaptam a várva várt kritikát!:)
Nagyon köszönöm a kritikát!:) A helyesírásra megpróbálok odafigyelni , így is már nagyon próbálom javítgatni őket.. de valahogy van , hogy akárhányszor visszaolvasom sem tűnik ki:S De próbálkozom továbbra is!:)

Vivi írta...

Nagyon szívesen(:
A helyesírási hibák nekem sem tűnnek mindig fel, de akkor azért wordbe másolva kijavítgatom őket!(:
Sok sikert!(:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation