Fura dolog ez a szerelem!

Edytuj post/Kinézet/

Én az oldalmoduloknál semmiképp nem kezdenék a szereplők képeivel, főleg, hogy még nem is egyméretűek. Én a blogarchívumot és a tartalmat tenném felülre. Ajánlanék egy chatet  és egy rendszeres olvasók modult is.
Maga a kinézet nem rossz, de mivel a háttér egyszerű kicsit ütősebb fejlécet ajánlanék, nem egy egymás mellé szerkesztett képekből álló valamit, amin nem szerepel a cím – csak a blog alapbeállításával van feltűntetve, ami nem lenne baj, de olvashatatlan a fejlécen.  Plusz ha feltűntetted a blogod URL címét akkor legyen olvasható, mert ez sem az.
Az ismertetőben elgépelések vannak, hiányoznak a szóközök. Alapjáraton izgalmasnak tűnik, csak nem értettem miért írtad tovább. Ott bővel elég lett volna a bevezető, hogy Harry-vel nem úgy alakultak a dolgok, mint kellett volna.

/Történet/

Ami először szemet szúrt: a mondatokat kis betűvel kezded! Könyörgöm, lényegtelen, hogy az olvasókhoz beszélsz, attól még szeretnek normális szöveget olvasni!
Bemutattad a szereplőket, Louis-t, de a fiúkat nem. Ennek mi volt a lényege? Ha egyszer nem is ő a főszereplő srác, akkor miért pont őt mutattad be?! Logikát nem sokat látok ebben.
A szóközhiányok feltűnőek, helyesírási hibát vagy elírást találtam, figyelj jobban oda. Nem írsz rosszul, az ötleteid sem rosszak, de kicsit figyelhetnél jobban a részletekre. Például ha valaki leteszi a telefont, nem beszélsz bele gyorsan és teszed le ismét.
„-Okés!De amint ráérsz,hívj!Szia.-tette le.
-Puszi!-köszöntem el gyorsan én is…”
Loui?! Ezt egyáltalán nem értem. Az oké, hogy így ejted, de nem írod le így. Lehet ezt becenévként írod, de akkor sem helyes. Szóval ezeket hamar javítsd ki!
Képeket ne szúrd be a fejezetek közepére, mert idegesítőek.
A 4.fejezetnek úgy lett vége, hogy majdnem csókolóznak Harry-vel, a következő fejezet meg egy év utánról szólt, furcsa megoldást választottál. Én részleteztem volna az egészet. Párszor randiztak, lefeküdtek és most jó barátok, Harry még akkor megcsalta, nem is igazán szerették egymást. Kérlek, ha elkezdesz valamit fejezd is be, s ez nincs így jól befejezve. Olyan érzése van az olvasnak, mintha valami kimaradt volna a történetből és ki is maradt: a Harry-s vonzódásnak a lezárása. Sőt ugyanezt éreztem Adamnél is.
A helyedben többször elolvasnám a fejezeteket, érzéseket vinnék bele, részletezném őket és nem sietnék el semmit. A helyesírásodon is segítene a többszöri elolvasás. Sok sikert kívánok a folytatáshoz!

Vivi

Nincsenek megjegyzések:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation