♔(✔)

Edytuj post



/Kinézet/

Egy szóval? Borzalmas. Nem tetszik, sok minden miatt. Először is a háttér, szerintem csúnya ha kis képek vannak beállítva, ráadásul azok sem egy méretűek. A fejléc elég érdekes persze dicséretes, hogy megpróbáltad egyedül összehozni de vannak ilyen oldalak ahonnan lehet kérni fejléceket vagy ha csoportba utána kérdezel biztos segít neked valaki. A blog leírás miért van a fejlécen? Nem mutat jól egyáltalán. Mi ez a blog cím?  Mármint a fejlécen ez áll: "We're Clever Princess!" de felül pedig ez van beállítva  ♔(✔) minden esetre érdekesen néz ki. A betűk nagyon nagyok a részeknél. A twitter, ask.fm, meg a facebook linkeket is értelmetlennek találom, és helyettük jobban mutatna ott fent a blog archívum, alatta meg mondjuk a rendszeres olvasók, hogy jobban eltudjon igazodni az olvasó.

/Történet/ 


Kezdem a bevezetéssel: az nem egy bevezetés. A bevezetés előkészíti a történetet, itt viszont nincs más csak szereplő ismertetés egy rendetlen szöveg környezetben, valamint a "poént is előre lelőttétek "  úgymond. Úgy értem bemutatjátok a szereplőket és oda írjátok, hogy ki lesz a férje...érdekes. "Rolluk" az róluk és elég zavaróak az ilyen nagyon nagy helyesírási hibák. A többit most nem emelném ki mert abból igen csak hosszú szöveg kerekedne ide nekem. De "*-*" ez és ":ooo" ez is idegesítő egy blogban ami ráadásul egy ff. A trágár szavak szintén zavaróak. A karakterek flegmák és idegesítőek. Az hogy minden páros külön részt kap, és minden rész más szemszögből van írva furcsa, vagy legalább írjátok ki hogy melyik rész kinek a szemszögéből megy. A történet amúgy elég sablonos és egyáltalán nem kell hozzá "brutálisabb fantázia". Rengeteg a kép is ami szintén felesleges.


Viki


/Kinézet/

Egyáltalán nem tetszik. A háttér valami förtelmes és nem is egyméretűek a kis képek. Ezt sürgősen meg kell változtatni. A fejléc annyira nem rossz, tisztelem, hogy próbálkoztál. De a szöveg nem mutat jól rajta. A linkek helyett tényleg mást rakj, nem jók.

/Történet/

Túl hamar le lett lőve a poén. A helyesírás szörnyű. A hangulat jeleket hanyagolnám, nem illenek egy történethez. A szereplők annyira irritálóak, hogy arra szavakat se találok. A fogalmazás mód, szerintem valami katasztrófa. Bocsánat, de szenvedés volt olvasni. Engem a csúnya beszéd nem zavar, mert van amikor beleillik egy történetbe. De ez nem az. Ide egyáltalán nem illik.

Flóraa

/Kinézet/

Teljesen egyetértek Vikivel. A fejléc borzalmas, a helyetekben rendelnék egyet. A fejezetek betűméretei óriásiak. A blogcím két szimbólum, amit nem értek, hiszen a fejlécen más van, de mégis be van állítva alapjáraton a blogon a cím mutatása, így megjelenik az is a fejlécen. A leírás is ott kötött ki, amit el sem lehet így olvasni.

/Történet/

Először is: sosem írunk egy történetbe smile-kat, mert egy igaz könyvben sem találsz.  A fejezetek közepébe ne szúrjatok bele képeket, mert ez szintén zavaró, ahogy a bejegyzések háttérszíne is. Ne legyen sárga, mert rikít és olvashatatlan.
Oké, húh. Próbálok kedves lenni, de ez lehetetlen. Mi volt ez? Ez nem bevezető. Ez a ti megismerésetekre szolgáló bejegyzés, de ezt is igazán kihagytam volna a helyetekben. Komolyan nem elég, hogy hemzseg az egész a smile-től, de még úgy mutatjátok be a szereplőket, hogy xy lesz a férje?! Erre senki nem volt kíváncsi, egyetlen egy olvasó sem.
A fejezetek szörnyűek, siettek.  A helyesírás katasztrófa, semmi érzelem, semmi leírás. A szereplők borzalmasak, nincsenek kidolgozva, idegesítőek.
Ha minden fejezet más szemszögből íródik, írjátok ki kiét olvashatjuk. De szerintem sokkal összeszerkesztettebb lenne az egész, ha egy fejezet 3 szemszögből épülne fel, időrendi sorrendben.
A trágár szavak engem egyáltalán nem zavarnak, ha jó szövegkörnyezetben találom őket. Például egy veszekedésnél, de itt egyszerűen ocsmány – elnézést.
Szerintem próbálkozzatok egy új ötlettel, egy új bloggal, amin oda figyeltek mindenre!

Vivi

Nincsenek megjegyzések:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation