without you or with you

Edytuj post


/Kinézet/

A fejlécért csillagos ötös. Nagyon jó munka. Viszont a háttér tetszik, de olvashatatlan a szöveg rajta, fáj tőle a szemem. A helyedben máshogy oldanám meg az egészet.
A szereplők képei nem egyméretűek, s annyi van, hogy a helyedben külön lapra szedném őket a mellékszereplőkkel. Nem tudom miért nem teszed egy helyre a szereplő gárdát, de így hülyeség az egész. Nem praktikus. Tedd egybe egy lapra, és vágd őket egy méretre.
A blogarchívumot, s a rendszeres olvasók modult is feljebb tenném. Plusz egy chatet is ajánlanék.

/Történet/

Az alap sablon. Hiszen találkoztunk már olyan bloggal ahol az édesapa menedzser, az egyik szülő meghalt és Londonba költöztek.
Helyesírási hibák vannak benne, elírások is. Olvasd el amit írsz, vagy keress egy bétát.
„Én már annyira jól vagyok, hogy ne sírva keljek, de lefeküdni még mindig így fekszek. Másnap reggel, arra keltem, hogy valaki énekel a párnámon.” – Ez a két mondat összefüggő szövegben van, pedig egyáltalán nem kéne. Ez iszonyúan szemet szúrt, ugyanis olvasom, olvasom és már reggel is lett.
Már megint a sulis dolog. Sajnálom, de annyira durván elegem van már az ilyen sablon témákból, hogy tépném a hajam. Tudom, tudom…senki nem tud már újat kitalálni, mégis zavar az egész. Iskola padba ültetted a volt legjobb barátjával, s még a többi fiú is egy suliba jár vele. Nem ötletgazdag. Főleg elolvasva a 2.fejezetet, meg sem tudtad magyarázni a lényegét. Ez kicsit zavaró. Ha elkezdesz valamit akkor tudd is miért. Én kíváncsi vagyok miért ültek be az iskolapadba, főleg, hogy Louis már végzett, s a többiek is.
Az első fejezet hosszúsága tökéletes volt, de a második nagyon rövid. Egységesen próbáld meg őket összehozni.
Nem reménytelen, elég ügyes, nem írsz rosszul, de valami pluszt vigyél bele, ami leköti a több millió blogot olvasó embereket!

Vivi

3 megjegyzés:

PerfectGirl*-* írta...

Hello!:) Lehet egy kérdésem?:)
Mi az a béta?._. Már több kritikában is olvastam , de nem tudok rájönni , sajnos , hogy mi az ://
Előre is , nagyon köszönöm a választ
Lizi xx

Vivi írta...

Szia.(:
Persze. A béta az a személy aki állandó jelleggel kijavítja a fejezeteidet mielőtt feltennéd azokat. Nem csak a helyesírási, elírási hibákat, de a szövegszerkesztésit is.
Szívesen=)

PerfectGirl*-* írta...

Óó!:) Nagyon köszönöm :D

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation