Set This World On Fire.▲

Edytuj post


/Kinézet/

Tetszik, de nekem hiányzik egy fejléc. Talán még egy valami: a képek két oldalt vannak, de az egyiken lejjebb csúsztak, mint a másikon, s ez furcsán néz ki. Tedd felülre mind a két oldalt a többi modulelemet és a képek legyenek alattuk, úgy talán egy szintben lesznek.

/Történet/

Az alap tetszik, a kivitelezés szintén. Ötletes, már most nem azaz unalmas történet.
Helyesírási hibák alig akadnak, elírásokat nem találtam. A központozás jó, de az angol szövegeket ne tedd ki ilyen nagyban a fejezetben, plusz írd le magyarul is a fejezetek végén, ugyanis van aki nem érti.
Tudod mi az egyedüli ami nem tetszik az egészben? Hogy elviszed El-t is a költözés során. Nem tartom valószínűnek, hogy egy normális szülő ezt ésszerűnek, helyesnek tartja. Nem szeretek ennyire valóságtalan dolgokról olvasni. Ha ekkora szája lett Liznek, akkor új barátai is lehetnének. Na és akkor itt a másik pont: nem értem miért csak most védi meg magát. Hirtelenjében csak úgy minden előzmény nélkül visszamert szólni az ősellenségének,  10 év után.
A fiúkkal – Luke-kal – való találkozás sem volt ötletes, de ezért nem szólhatok, mert aranyos volt az egész, csak itt kitalálhattál volna kicsit ütősebbet.
Ezeken az apró dolgokon kívül egyáltalán nem tudok belekötni. Ügyesen írsz, s érdekes amit csinálsz. Mindenképp folytasd!

Vivi


/Kinézet/

Nekem bejön, olyan letisztult és szép. Talán csak az oldal modulokon változtatnék, engem kicsit zavar, hogy két helyen vannak a képek, de ez is személyes gond. Ha neked tetszik akkor ha akarod hagyd ott.

/Történet/

Beismerem nem ismertem a fiúkat, de utánuk olvastam, nem azt mondom, hogy rajongójuk lettem, de a történethez illenek. Igaz még csak Luke szerepelt, de én kíváncsian várom a folytatást szerintem marha jó lett! Néhol egy-két szóismétléssel találkozok, de nem eget rengető hiba. A helyesírással nincsen problémám. Összességében nekem tetszik a történet szóval, folytasd.!:)

Flóraa

4 megjegyzés:

etisz írta...

Fejlécet még nem volt időm csinálni, úgyhogy majd hétvégén ha nem lesz semmi dolgom csinálok egyet.:)
Igen, elég érdekesre sikeredett.:'D De hát ez amolyan első blog, vagy hogy is hívjam. Majd megpróbálok valami újabbat, és ötletesebbet írni.
Örülök, hogy így vélekedsz róla.:) Mindenképpen elfogadom a véleményed, és persze nem sértődök meg! ;) xx

Vivi írta...

Akkor hajrá, s nyugi mások is használnak ilyen sablonokat, ettől nem lesz rosszabb a blogod, élveztem az eddigi fejezeteket csak vigyél bele mindig valami új, egyedi dolgot!(:
Örülök is neki ;)

etisz írta...

Oké, meglesz! :D

etisz írta...

Már van fejléc!:D Amit tuti lefogok cserélni, mert ijesztő, hogy ilyen rohadt nagy :'D

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation