You win some, you lose some

Edytuj post



/Kinézet/

Nem bírom, oké, tudom, hogy nem értesz hozzá, de nem hallottál még a rendelésről? Vannak emberek akik profik ebben, kérd meg őket! Ugyanis ez csúnya. A fejléced még nem is mutatna rosszul, ha olvasható lenne a cím, s a mérete is egyezne a főháttér méretével.
Miért pirosak a betűk, ha a fejléc  rózsaszín? Nem megy egymáshoz.
A modulsávodba pedig főszereplőket és ismertetőt pakolj ki, vagy csinálj új lapot nekik. A chated pedig igazán nem illik semmihez… A külsőhátteret, azzal a mintával meg sem akarom említeni.

/Történet/

Tudod mit? Nem akarok csúnyán beszélni, megsérteni sem téged. Főleg nem elvenni a kedved, de elolvastad ezt? Megnéztél valaha egy másik blogot? Kinyitottál egy könyvet? Ültél egyáltalán magyar órán életedben az első két osztályon kívül? Mert a betűket azért ismered, így ezt feltételezem.
A fejezeteid egyetlen egy kicsi, összetákolt, öt perc alatt legépelt bekezdésből állnak. Az elején még csak csak eléldegélt a történet a párbeszédekből, de ez durva. Jézusom! Ilyennel még sosem találkoztam. Persze láttam már fél oldalas fejezeteket, de amik 8 sorból állnak, soha. Nevetséges, vicc. Bocsánat, nem találok más szavakat.
A szövegszerkesztésed szörnyű, a vesszők után szóköz kell, a gondolatjelek után szintén.
Miért pakolod azt a pár sort képekkel tele? Írd le! Ezért írsz nem? Kikellene fejtened az érzéseket, az olvasónak élvezhetővé kellene tenned, tisztává, mint a szűz hó. De itt erről sem beszélhetünk. Már a legelején nem értettem semmit. Perrie ismeri a lányokat, a 1D, sőt még a Union J-t is. Hogy is van ez? Hiszen az „epilógusodban” azt írod, hogy utána alakult meg a Little mix.
A helyesírásod borzalmas. Tényleg ajánlom a magyar órákat, valamint a word-öt. Leírni az azt, sz-szel röhej. De ilyen az oh jaj is, ami nálad: olyaj. Háttal nem kezdünk mondatot.
Az utolsó részedben mi ez a gyerek téma? Mindenkinek csak ekörül járt az esze? Örülünk, hogy ezeket az információkat megtudtuk, e nélkül az olvasó meghalt volna.
A kedvencemet pedig utoljára hagytam, a hangulatjelek. Tudod rengeteg könyvet olvasok, a helyesírásom sem a legrosszabb, tény, hogy vannak nálam jobb szövegalkotók is, de figyelek a hibákra. Ha olvasok azért teszem mert szeretem, s intelligensebb leszek tőle. Ajánlom a könyvtárat, ugyanis tényleg elkellene, mert egy naplón kívül, soha, ismétlem, soha nem fogsz smile-kat látni sehol!


Vivi

Nincsenek megjegyzések:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation