Bound to you

Edytuj post


/Kinézet/

Az egész annyira jól néz ki, komolyan! Egyszerűen fantasztikus, gratulálok hozzá.

/Történet/

Tudod mi hiányzik nekem az egész történet alatt? Egy prológus, de az nagyon. Olyan jó lett volna betekintést nyerni Justinék életébe pár évvel ez előtt. Mert bárhogy nézem, csűröm, csavarom nekem hiányzik a történetből az ismerkedés, az összeszokott páros érzése. Ugyanis nekem az jött le, hogy két év után is szerelmesek egymásba, s nem igazán tudnak még mindig semmit kezdeni ezzel. Persze a romantika ezerrel ott volt, amiből nekem kicsit elegem is lett a végére, őszintén a nyálas szöveg túl sok volt. Ő az élete, megváltoztatta, kb 5 nap alatt, jobb ember lesz általa. Kivagyok ettől.
A másik problémám a munkája volt, egyből tudtam mi az. Plusz annyira kiszámítható volt a történések alakulása, összeköltözés, csók, szex, költözés, romantika, új pár. Kicsit zavaró. Viszont a munkára visszatérve ez a szál izgalmas lehet, ha folytatod a továbbiakban, bár én nem szeretem ezt annyira. Nekem ne akarja megmagyarázni senki, hogy csak azért mert ő hozza a legtöbb pénzt nem akarja elengedni, tuti, hogy találni mást a helyére, hiszen ez is egy munkahely. Mindegy, így legalább nem csak a szerelem fog a középpontban állni.
A helyedben nem írnám le kétszer ugyanazt a cselekvést, beszélgetést, csak más szemszögből. Unalmas, ezeket nem szeretem.
Voltak elírások, és nem tudom többször elmondani, de ha az igekötő az ige előtt áll akkor egybe kell írni őket! Ettől a falra mászom, tényleg!
Én kicsivel több leírást is elviseltem volna, rátérve a munkájára a főszereplődnek.
Összességében nem rossz blog, csak figyelj oda, hogy ne billenjen a mérleg a csöpögős részre, valamint a krimire sem. Tartsd meg az egyensúlyt a két stílus között, s nem lesz gond.


Vivi

2 megjegyzés:

Ren_ írta...

Köszönöm, Vivi. Én magam is belátom a hibákat és egyetértek. Néhány dolgot átgondoltam és hihetetlen mennyire rosszul csinálom. Igyekszem javulni és javulni. A munkával való dolgot folytatom még. Lesz róla szó, hogy hogyan is került ő oda.
Még egyszer köszönöm a kritikád!
Ren_

Vivi írta...

Szívesen, s sok sikert! (:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation