To Infinity and Beyond

Edytuj post



/Kinézet/

Az egész külső szörnyű. A fejlécedet cseréld le, kérj meg valakit, hogy csináljon egyet, olyat ami jól néz ki és nem ennyire lehangoló. Plusz a blogod szélességét is kicsinyítsd le. 
Oldalt az ismertetődben és az idézetedben is annyiszor szerepel a David szó, hogy sírva tudtam volna fakadni. Tudtam, hogy róla van szó, nem kellett volna oda írni milliószor, elég lett volna „a fiú” megnevezés is.
Hiányoltam egy chatet, egy képet, vagy bármit ami csalogató lenne az olvasók számára. A blogarchívum hiányáról meg már nem is papolok…

/Történet/

A prológusod jó volt, figyelemfelkeltő, persze leszámítva a szóismétléseket, vagyis inkább a névismétléseket. Az első fejezetben idegesített, hogy az elejét ledaráltad, kiváncsi lettem volna miként hívja el David a lányt, s az hogyan utasítja vissza. A részletek érdeklik az olvasókat, nem a tények. Ezért szeretnek olvasni. Persze azt nagyon jól megindkoltad miért tanul ennyit Rosa. Bár kicsit beképzelt volt, de alapjáraton egyetértettem vele. Érdekelt volna, hogy miért figyelt fel ennyire David a lányra, szép, biztos, de azért az indok hiányzott. Az egész történetben a részletek érdekeltek volna, a múltat beleépíthetted volna később is. Ha jobban leírod a beszélgetéseket és minden mást akkor nem lesz gond, mert nem írsz rosszul és az ötlet sem rossz. Bár egy millió ilyen van, csak fanfictionba.


Vivi

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Szia/sziasztok!
Szeretnék kérni egy kritikát a blogomról--> halfaheartniallwithhayley.blogspot.hu
Nem kapok túl sok visszajelzést, ezért örülnék egy építő kritikának.
Előre is köszönöm! :)
Lau.xx

Vivi írta...

Szia!
Rendben! (:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation