Oregon

Edytuj post


Kinézet: A fejléc szép, csak a blog többi része jelentősen lerontja. Keressetek egy másik hátteret, ami sötét, és nincs az alján az a kék csík vagy micsoda. Vagy ezt nagyítsátok fel, mindegy, de ez így nem jó. Nem tudom, honnan jött ez a kék a szöveghez, mert alapból a kék jó szín lenne, csak nem ez. Keressetek hasonlót, mint ami a háttér bal alsó sarkában van, vagy azt a szürkéset, amilyen a fejléc. A rendszeres olvasókat és a blogarchívumot tegyétek feljebb, és a chatet színezzétek át. Szerintem az oldalak is feleslegesek, ha csak a szereplők vannak rajta. Inkább oldalra rakjátok ki őket.

Történet: Ó mamám… nem tudom, hol is kezdjem. A trailer zseniális, komolyan, le a kalappal, kevés igazán jóval találkoztam eddig, de ez köztük van. A blogról sajnos ugyanezt nem tudom elmondani. Az alapötlet jó, a fogalmazás borzalmas. nyissatok ki pár könyvet, meg fogjátok látni, hogy a párbeszédek után cselekmény, érzelem és helyszínleírások is vannak, a ti blogotokban egyikkel sem találkoztam. Néha egy-egy csillaggal megjelölt sorban írtátok le, mi is történt, egyébként nagyjából egy chatbeszélgetést olvashattunk. Írok egy példát, nálatok ez így néz ki:
-Mi folyik itt Dave? -kérdezte Donna.  *Donna Dave apjának az új barátnője, Tom csak,,apa új rib*ncának nevezi,,.
És valahogy így kéne kinéznie:
- Mi folyik itt, Dave? – kérdezte Donna, Dave apjának új barátnője. Tom csak „apa új ribancának” nevezte.
Még abban a kevés leírásban is váltogatjátok a múlt és a jelen időt. Azt javaslom, olvassatok sokat, gyakoroljatok, írjatok először magatoknak, aztán később kérjétek ki valakinek a véleményét, és ha jónak találja, akkor kezdjétek csak publikálni az írásaitokat.

Justagirl

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon szépen köszönjük az őszinte kritikád. A hibákon változtatni fogunk. :))

Névtelen írta...

Nincs mit, örülök, ha segíthettem :)

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation