Life in candyland

Edytuj post



Kinézet: Hát, ez egy személyes blog, a háttér passzol is a témához, úgy gondolom. Viszont szürke. A főhátteret fel kellene dobni valamivel, oké, hogy a lilát és a rózsaszínt választottad színeknek, de nekem valahogy még így is "unalmas". Lehetne az oldal moduloknál valami szövegdoboz, mostanában az divat. Ha már a moduloknál tartok, akkor megjegyzem azt, hogy van egy csomó felesleges dolog, amit én eltávolítanék, példának okáért a halloween-es Calendar-t. Rakhatnál a bejegyzés alá vélemény gombokat, azok sosem ártanak, persze nem kötelező. Jól elkülöníted az angol mondatokat a magyartól, a bejegyzés szövege mondjuk lehetne sorkizárt. 
És egy normálisabb fejléc sem ártana, mert ami most van, az nagyon kusza.

"Történet": Vagy úgy is írhatnám, hogy Tartalom. Tehát ez egy személyes blog, posztolsz minden félét. Láttam sminkes, ruhás, táskás, kiegészítős és fényképezős posztokat, szóval minden dologról, ami érdekel téged, minden dologról, amit naponta csinálsz esetleg egy-egy érdekes dologról is írtál, amit véghez vittél. 
Tetszenek a képeid, már mint nem a tusfürdős és a termékbemutatós, hanem azok amik még az Autumn-os posztodban vannak. Nagyon szépek lettek, bár egy jó fényképezővel nem nehéz jó képeket csinálni. Persze tehetség és ízlés is kell hozzá, ami neked szerintem megvan, hisz egy rothadó málna -vagy szömörce vagy akár mi is az- bokorban is megláttad a szépséget. 
És itt a bejegyzés végén megjegyezném, hogy a Schogette csokik tényleg nagyon finomak, már mindenféle ízben kóstoltam őket. 
És nem, a lábaid nem görbék meg nem csúnyák, akármilyen baleseted is volt. :)

Heylin.

Nincsenek megjegyzések:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation