Fallen Angel

Edytuj post

Fallen Angel


Kinézet: 
A fejléc szép-kivéve, hogy Harry kicsit el van nyújtva-, de a hátteret megváltoztatnám, mert olyan kockás, fölül látszik, hogy nem illeszkedik egymáshoz. Én nem csináltam volna külön menüpontot a prológushoz, hiszen az ugyanúgy a történet része is. Szerintem nem kellett volna bemutatni a szereplőket ennyire hosszan a karakterek menüben, hiszen a sztoriból kellene megismerni őket.

Helyesírás:
Voltak hibák, például az igekötőket külön írtad az igétől pl. "el mentünk", a helyes az elmentünk lett volna, és elgépelések, amíg tudod, javítsd ki ezeket. Sok helyen van szóismétlés, majd a következő részekben figyelj ezekre a dolgokra.

Történet:
Az elején azt írtad, hogy Adél egyáltalán nem hiányolja a látását, ahhoz képest ennek az ellenkezője van leírva néhány helyen. Sokat sír emiatt, a hintán is rájön valamiért a sírás, de nem értettem, hogyha az előbbiek igazak, akkor miért. Ragaszkodj a prológusban leírtakhoz.
A történet egy sablonnak indult, remélem, hogy a későbbiekben ez megváltozik. Sok olyan blogot lehet olvasni, ahol a lány vak, aztán jön a fiú, és azonnal beleszeret, stb, remélem a tied nem ilyen lesz. Ha már eddig ennyi látogatót összehoztál, ne okozz csalódást nekik.
Két fejezetből még nem tudok sok mindent írni, hiszen a banda még meg sem jelent, ez még csak olyan bevezetés. 
Tudom, hogy nehéz egy ilyen történetet írni, csak azt kívánom, ne rontsd el! Sok sikert.

Milla.


Nincsenek megjegyzések:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation