::.ALONE.:: [Zayn Malik Fanfiction]

Edytuj post

::.ALONE.:: [Zayn Malik Fanfiction]


Író: L.T.P~

Kategória: Zayn Malik Fanfiction

Kritikát írta: Patricia Freelove és Flóraa.

Történet:

- Alap sztori: 

Mint, mostanában megszoktuk tőled, a csakis öt fiú, és senki más alapú történeteket, egy újabbat olvashattunk tőled. Tudod, hogy imádtam, nem írom le még egyszer, pedig tudom, hogy szívesen hallanád, de sajna ma nem adom meg neked ezt az örömöt. Komolyra fordítva a szót. Egyedi. Kiváló! Rengeteget fejlődtél írás terén, és egyre jobb ötletekkel állsz elő.
Zayn karakterét imádtam/ imádom, azt az édes szerény gyereket, akinek a testvérei megkeserítik az életét.
Harold, nos, igen, Harold. Szemét volt, de nagyon, az egy biztos! És, hogy letagadta a testvérét.... Nálam elvágta a cérnát, de komolyan.
Liam, Liam, Liam. Tudtam, hogy neked vajból van a szíved, és hiába tagadod. Nagyon édes, ahogy Zaynnal bánik, mint egy igazi apa.
Niall és Louis, igen, talán ők azok, akik inkább háttérben maradtak, de azért ők sem maradnak ki, semmilyen csínytevésből. 

- Kinézet:

Igen, ez az, amikor már mindent egyedül csináltál, ami igazán nagyra való. Imádom, teljesen a történethez illik, ezzel a sejtelmes, szürke árnyalatokkal. Úgy gondolom, hogy oldalt minden kint van, és a lapok is megfelelőek. Tetszik, hogy a fejezetek címe olyan nagyon- naggyal van írva, ami feldobja az oldalt. Gratulálok, csak így tovább!

Remélem fair volt minden!

Ha valamivel nem értesz egyet, küldj egy emailt, ahol kultúráltan megbeszélünk mindent!

 Love ya, Patricia F.


/Kinézet/

Nekem kicsit sötét, de mégis tetszik. Illik a történethez, ad egy alaphangulatot az olvasáshoz. Minden renben van, a modulsáv is és az oldalak is. Gratulálok!:)

/Történet/

Egyedi, ötletes, kíváló fogalmazás mód és hiteles karakter ábrázolás. Ezekkel tudnám leírni a blogodat. Mert ezek mind igazak és mégis oly kevesek. Nem fejezik ki azt, amit igazából érez az ember olvasás közben.
Vannak szereplők akik negatív karakterként vannak feltűntetve, vannak akik pedig pozítivnak. Tökéletesen ábrázoltad, azt amit kellett. Az írásod hihetetlen és egyszerűen beleszerettem.
Nem tökéletes, de egy hajszáll válassza eltőle. Sok sikert a továbbiakban. (:

Flóraa. 

Nincsenek megjegyzések:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation