Egy őrült fan naplója

Edytuj post


/Kinézet/

A félkövér betűtípust általában csak akkor használjuk, ha kiakarunk emelni valamit a szövegből, ocsmány ha az egész blogotok így van beállítva, szóval azonnal szedjétek le mindenhonnan!
Ha leírjátok, hogy mikor nyitott a blog, legalább helyesen tegyétek azt! Ugyanis a „2013. március 21.-én”-ben akadt egy kis helyesírási hiba. A 21-e után nem kell a pont.
Nem akarok bunkó lenni, de a szavazatokat látva elkeserítőnek tartom a helyzetet. Szerintem alakítsátok át a külsőt, úgy legalább nem fogja senki bezárni egyből, amint megnyitotta.
Rátok férne egy fejléc, a külső és a fő háttér kétfajta rózsaszín és nem mutatnak jól egymás mellett. A betűtípusok csúnyák, s a szereplők képeit méretre kellene vágnod.

/Történet/

Be kell vallanom, hogy a kinézet után nem vártam sokra a történettel kapcsolatban, s igazam is volt. Az alapotok olyan sablon, amit mindenki lelőt már és ha meglátom az ismertetőjét, már zárom is be a blogot. Nincsenek eredeti ötleteitek, minthogy a lány Londonba költözik, majd elmegy  a barátnőjével egy koncertre és máris randizik az egyik bandataggal?! Ha nincs akkor inkább várjatok, míg megszáll az ihlet.
A helyesírásotok nem rossz, de a fogalmazásotok kb. veri az ötödikes húgom szintjét. Szerintem felesleges minden hülye párbeszédet leírnotok, hogy szia-szia, blablabla. Szóval ezen változtassatok.
Képeket ne szúrjatok a fejezetek közé, mert irritáló, inkább linkeljétek, vagy hagyjátok az olvasók képzeletére, de ha mégis tesztek illesszétek oldalra, kicsiben.
A történet eleje el van sietve, nem 6 fejezet után szoktak az emberek beleszeretni egy olyan fiúba, akit még csak nem is ismernek. Abszurd, de ehhez az ötlethez ez kellett, viszont a többi rész is unalmas, giccses. Teljesen elveszik a történet a fanfictionok világában. Semmi egyediség nincs benne. Szerintem ha legközelebb blogot nyittok gondoljátok át a történetet!


Vivi

Nincsenek megjegyzések:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation