Beautiful Care

Edytuj post



/Kinézet/

Túl egyszerű, és unalmas. Először is: lehetne egy fejléce. A fejléc sok mindent elárul a blogról, ezért is hatásosabb lenne, ha csinálnál/csináltatnál egyet.
Másodszor: a képek mérete legyen ugyanakkora, és sokkal jobban néznének ki, ha lenne keretük. És egy chat is jól nézne ki, ahol az olvasóid tudnak beszélgetni.

/Történet/

Huh...én nem így írtam volna, de hát ez emberfüggő. Gondolj csak bele, a srácok, akiknek akár több házuk is lehetne, miért bérelnének egy felet? Teljesen valóságtalan. Vagy ahogy a csajszi az egyik fejezetbe nem bírja, a másikban meg lesmárolja? És a lány milyen könnyen kezel egy halálesetet, de kiakad amikor az édesapját diliházba szállítják? Tehát a történetben vannak eléggé valóságtalan alapú részek, és olyanok is amiken gyorsan átfutsz. Ezzel olyan az összhatás mintha csak összecsaptad volna az egészet. Ezek ellenére olyan mondatokkal is találkozunk amiken én elmosolyodtam. Például aranyos, ahogy Harryt Fürtikének szólítja. Összegzésképpen: van mit módosítani a fogalmazásodon és akkor jobb lenne, és több olvasót is szerethetnél.


xx Barbi

Nincsenek megjegyzések:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation