Listen to your heart

Edytuj post




/Kinézet/

Annyira tetszene, mert majdnem tökéletes. Három hiba van benne:
1.       A  „FOOD” egér mutatót tűntessétek el! Idegesítő.
2.       Ez a háttérválasztás pocsék volt, nem látszik rajta minden. Zavaró a szememnek.
3.       A blogarchívumot állítsátok át, mert ha több bejegyzés lesz egy hónapban nem lehet majd eligazodni közöttük.

/Történet/

Húh. Ami legelőször feltűnt, hogy a fejezetitek kb. fél oldalasak, s már majdnem sírva fakadtam. Ezeket így nem lehet élvezni, szörnyűek. Ha már írtok akkor fejtsetek ki mindent, s ne fél oldal legyen az egész hanem csak egy érzés, leírás, valami kibontakozása.
Felrobbanok! Könyörgöm ne tegyetek smile-kat a történetbe! Írjátok le inkább azokat az érzéseket, amit egy kettőspont zárójellel próbáltok érzékeltetni!
A hogy kötőszó elé kötelező a vessző kiírása! Nem tudom hány évesek vagytok, de ezt még a húgom – 3. osztályos – is tudja!
Szerintem ha valamit érzékeltetni akartok, akkor tegyétek azt kevesebb kérdőjellel, vagy felkiáltójellel, ugyanis ezeknek a milliós használata zavaró. Na és az utolsó dolog amit muszáj megemlítenem a helyesírásotok terén, hogy ne húzzátok el a szavakat. Szörnyű.
Ne keverjétek az angol beszédet a magyarral! Magyarul írod a történetet, az egyértelmű mindenki számára, hogy angolul dumálnak a szereplőid, Londonban.
A történetetek nekem kicsit semmitmondó. Na jó az előbb említett hibák után nem is vártam többet. Unalmas volt, s élvezhetetlen. Szerintem ezeket, amiket megírtatok ki kellene javítani, összegyúrni kb. három fejezetté és úgy felpakolni, majd behozni a fiúkat, bár ne egy sétával, dedikálással, legyetek oly kedvesek!

Vivi

Nincsenek megjegyzések:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation