One Direction fanfictions

Edytuj post



/Blogról/

A kinézettel nincs különösebb problémám, tetszik. Viszont a két modulsávban is alig találok meg valamit. Szerintem a blogarchívumot feljebb kéne tennetek és egy külön lapra szétválogatni a novellákat, történeteket.
A rendezett képek, lehet rendezettek, de nem egy méretűek, ezen változtatnék. Plusz feleslegesnek tartom kitenni őket a modulsávba, inkább csináljatok nekik egy új lapot. Talán átláthatóbb lesz tőle az oldal és nem kell két modulsáv, ami jó mert nagyobb lesz tőlük a bejegyzések mérete.
Szerintem a novellákba nyugodtan beleírhattok egy kitalált nevet, ugyanis ha nem tűntettek fel semmit csak oda biggyesztitek: (neved), zavaró.
Szerintem az ötleteitek nem rosszak, viszont egy novellában is ki kell fejteni az érzéseket, a tájat vagy épp a helyet ahol vagy. Mindegy mit, de ez teszi igazán különlegessé az írást, elképzelni egy helyet, ami csak számodra jelenik meg úgy, az olvasó már mást fog elképzelni, de ettől még hiányoltam ezeket a részeket.
A helyesírásotok jó, de a szöveget szétmorzsoljátok, mindenképp egybe hagynám a párbeszédeket.
Sok sikert a folytatáshoz!

Vivi

/Blogról/

Lényegében a blog külseje szép, nem rossz. De tiszta összevisszaság van. Alig lehet a két modulsávban megtalálni valamit, kicsit áttekinthetőbbé tenném. A novellákat és a történeteket válogassátok szét külön oldalakra. A blogarchívumot pedig tegyétek feljebb.
A rendezett képek nem egy méretűek. Lehet szépen meg vannak csinálva de ezeket kijavítanám. Csináljatok nekik új oldalt, akkor szerintem jobban átlátható lesz a blog és nem kell két modulsáv.
Az ötletek jók, de az érzéseket és a leírásokat ne felejtsétek el, írjátok le, hogy az olvasó is eltudja képzelni azt a helyet amit ti létrehoztok. A helyesírás rendben van.
Sok sikert a továbbiakban:)

Flóraa

Nincsenek megjegyzések:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation