Broken

Edytuj post


/Kinézet/

A blog túl széles és ajánlanék egy rendszeres olvasók modult. Ezen kívül a fejléced óriási, szóval lecserélném. De alapjáraton nem olyan rossz az egész, csak ezeken változtass.

/Történet/

Ami elsőnek szemet szúr, hogy a fejezetid elképesztően rövidek, kicsit többet foglalkozz velük!
Az alapötlet nem volt sablonos, jó lenne ez az egész csak kicsit foglalkozz vele többet. Szerintem a fejezeteket tényleg hosszabbra kéne írnod, hogy kifejthesd az érzéseket, a szereplők körül létrejött világot, ugyanis rettentően hiányoznak a történetből, az egész párbeszédből áll és ez zavaró.
Jake és Bella kapcsolata érdekes. Mikor összejöttek csak pislogtam. Őszintén szerinted ez ilyen? Az ebédlőben megcsókol a jövendőbeli pasim, majd oda kiáltok hozzá, hogy járunk és ő vissza, hogy igen? Ilyen még a mesékben sincs! Szerintem gondold át, hogy valóságalapja is legyen az egésznek, mert lehet, hogy nem ez a lényege, de egy olvasó sem szeret ennyire elvonatkoztatni a jelentől.

Vivi



/Kinézet/

Nekem alapjáraton tetszik, viszonyt tényleg nagyon széles, ezen sürgősen változtass. Színben harmonizál a blog, szóval a külsővel nincs probléma csak a méretekkel. Mondjuk én még a szereplőkről is tennék ki képet nevekkel, hogy jobban eltudjon igazodni az olvasó.

/Történet/



A fejezetek valóban rövidek, és vagy nagyon sok minden van benne, vagy semmi. Ha valaki megvernek egy baseball ütővel akkor nem hiszem, hogy annak még utána fontos elintézni valója lenne. Szóval sok benne a valóság hűtlen dolog. Több leírást tennék bele, mert a nélkül nem tudunk meg semmit, és csak párbeszédeket olvasni elég unalmas.


Viki

Nincsenek megjegyzések:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation