Stole My Heart

Edytuj post



/Kinézet/

Annyi minden van a két oldal sávban, még sincs chat. Szerintem egy chatet rakj és kevesebb dolgot rakj ki, nagyon zsúfolt és nehezen lehet átlátni. A háttért cserélt le és inkább legyen valami minta vagy sima szín, sokkal jobban mutatna. Egy fejléc váltást is javaslok.

/Történet/

Az alap sztori elég sablonos hiszen rengeteg ilyen blog van, de mégis jól megoldottad és így nem volt olyan rossz. Sok a szóismétlés és egy-két elírás is megtalálható. Helyesírási hibák itt-ott előfordulnak, de nem vészes. Azt kell, hogy mondjam a fogalmazási módot sokat javult és azt hiszem idő kérdése és egyre jobb leszel. A párbeszédek nagyon jók, és feldobják a fejezeteket. De több leírást, és érzelmet olvasnék.  Jobban leírhatnád a szereplőnek az érzéseit- akinek a szemszögéből írsz -, sokkal élvezhetőbb lesz hidd el!
Nem a legjobb fanfiction, de nem is a legrosszabb. Van még hova fejlődni, de te még egy kiforratlan tehetség vagy!:)

Flóraa

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Jujj köszönöm szépen.:) biztosan megfogadom a tanácsaidat...mert igazad van, van hova fejlődnöm..és kinézet hát sose volt kinézetekhez jó izlésem, valahol mindig elrontom..vagy kevés vagy sok amit csinálok vele..:) mégegyszer köszi a kritikát.:)

Flóraa. írta...

nálunk fent találsz segítséget a kínézethez:)
Szívesen!!:)

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation