Set this world on fire.*

Edytuj post



/Kinézet/

Alapjáraton tökéletesnek mondanám, de észrevehetőek a kis hibák, mint a képek mérete, vagy a chat hiánya; vagy, hogy Lucy képe külön van a többi szereplőjétől. De ide sorolnám, hogy a blog archívumod is a blog alján található. Ezeken kívül nincs más hiba.

/Történet/

A prológus annyira nem fogott meg. Jó volt, de nem ötletes. Alap sztori.
Az első fejezetet inkább prológusnak tudtam volna elképzelni, sokkal inkább bevezető volt, mint amire vár az olvasó a történetben. Azt hittem onnan kezdődik majd, hogy Melbourne-ben van és leírja a napjait, a beilleszkedést. De te nem ezt választottad, ami nem baj csak akkor haladj a történettel, mert alapjáraton sokat ki tudsz ebből így is hozni!
Nekem tetszik, ügyesen írsz. Folytasd!

Vivi

2 megjegyzés:

Karmannie.ღ írta...

igen tudom h a képek nem egyforma méretűek, de ezek voltak a legjobbak és tul.kép annyira nem felrűnő :) amúgy tudom Lucy külön van de meg van az oka. eddig ott volt Jai fölött csak feljebb raktam mert ő ilyen fő-fő szereplő. kicsit távolabb akartam,sok helyen láttam így.

ami blog archívumot illeti az mindig lerakom mert az nem izgat :'D xd az olyan kis jelentéktelen modul számomra, ha valakinek kell az meg úgy is megtalálja. de majd feljebb rakom.

ami pedig a törit.! igen olyan az első rész mint egy prológus, annak is betudható, de általában azok nem olyan kifejtendőek és hosszúak ezért lett az ami :) mert ha fent lesz a 2.rész, azt is ellehetne mondani annak mert a részek mind ilyen mesélős, naplószerűen lesznek megírva :DDD

köszi a véleményt ^^

Vivi írta...

Szerintem egyedi ha így írod. Sok sikert a továbbiakhoz!(:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation