You Only Live Once

Edytuj post


/Kinézet/

A kinézet úgy rossz, ahogy van. Ez a lila háttér egyszerűen szörnyű. És az is, hogy szinte minden lila. Az egész egybefolyik. Sürgősen keress valami szebb háttért! Nincs fejléced sem. Ez is nagy hiba, hiszen a fejléc életet visz a blogba és felkelti az olvasók figyelmét. Az oldalmodul szintén szegényes.  Töltsd ki olyanokkal, mint chat, kedvenc blogjaid, top kommentek/fejezetek, szavazások, díjak vagy egyéb modul, amiket megtalálsz a blogspoton. Akár egy-egy idézettel is könnyen feldobhatod a blogod hangulatát. Na, meg használj több színt! Ezekkel sokkal színesebbé és élvezhetőbbé válik a történet és rengeteg ember szemét vonzza oda.

/Történet/

Elolvastam a prológust és sajnálatos módon egyáltalán nem tetszett. A mondatok összecsapottak voltak és úgy éreztem, hogy csak eldaráltad az egészet. Más részről, ha annyira rossz így nekik, akkor minek költözött Londonba? Meg mért veszett el a tini kora, ha a nagymamájuk nevelte fel őket?
Mi az, hogy 1.rész? Esetleg 1. fejezet – CÍM! Nincs címe a fejezeteidnek…
Egyszerűen elsieted és összecsapod a dolgokat. A mondatok szinte nem is összefüggőek. Sok a helyesírási hiba, vessző elhagyás, szóköz kihagyás.
Azt ajánlom, olvasd el újra a történetedet és a prológust és…. Írd újra! Ez még csak négy fejezet, nincs minden veszve.
Remélem segítettem!

Xoxo,
Jennyfer

Nincsenek megjegyzések:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation