"Elviszleg egy másik világba..."

Edytuj post

"Elviszleg egy másik világba..."


Író: Berenice Szabo

Kategória: One Direction Fanfiction

Kritikát írta: Patricia Freelove


- Történet:

Szörnyen sablon. Két csaj, Londonba költözik, a főszereplő apja, üti, veri, az anyja nem foglalkozik vele. Igen, tudom, hogy egy éve, talán még nem volt olyan nagy sablon, de most már nagyon az. 
A fogalmazásod csapni való, és mivel sok fejezet van fent, ezért az első négyet, és az utolsót olvastam el, és még csak azt sem tudom mondani, hogy fejlődtél. De sajnos nem! A végén Hpe hirtelen hal meg, nem tudjuk mi lesz a többiekkel, hogy Louis, hogy szenved, amiért elvesztette szerelmét, így a végén odabiggyesztett mondat, hogy: "És hogy mi lett ezután Louissal,Zaynnel,Liammel,Niallel és Harryvel? Azt mindenki találja ki magának" arra utal, hogy az író, jelenesetben te, lusta, leírni.
Hope, mint főszereplő, elég furcsa karaktere van, és egyáltalán nincs kiépítve. A barátnőjéről is ugyanezt mondhatom el.

- Kinézet:

Brutális! A fejléc valami rémes, a szereplők képei rémesek, áh, az egész úgy ahogy van, szörnyű. Ettől már plusz pont, amiért nem olvasnám végig a történetet. A modul sávban, nem jó, hogy úgy egymás mellett van a blogok amiket én is olvasok és az elérhetőségek. Gyorsan változtass a kinézeten, hiába befejezett, akik ezután tévednek a blogra, egyből be is zárják, mert a kinézet elijeszti őket. 
Azt tanácsolom, hogy kérj meg egy hozzáértőt, akár minket, hogy egy komplett átalakítást végezzünk a blogon. (Nekem egyre jobban megy a szerkesztés, így nem sokára fejlécet rendelni is lehet majd, de ezt még majd meg kell beszélnem a szerkesztő társaimmal!!)


Remélem fair volt minden!

Ha valamivel nem értesz egyet, küldj egy emailt, ahol kultúráltan megbeszélünk mindent!

Love ya, Patricia F.

Nincsenek megjegyzések:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation