Egy különc lány feljegyzései

Edytuj post



/Kinézet/

Őszintén szólva pocsék. A képek nincsenek összevágva, a blogarchívum lent van, hiányzik egy chat. A tetejébe nincs fejléc. Ez pedig rányomja a blogra a bélyegét, ugyanis ez a háttér alapsablon, ami nem lenne rossz egy remek fejléccel.
Tara Louis Tomlinson féltestvére. Ő a család feketebáránya, aki mindent megtesz a saját igazáért” – Helyesírási hibák vannak benne, mellesleg nem olvasható a háttéren, plusz nem is oda tenném, hanem az oldalmodulokhoz.
Helyesen: „Tara, Louis Tomlinson féltestvére. Ő a család fekete báránya, aki mindent megtesz a saját igazáért.”

/Történet/

„Az életem előtti történések” – Bocs, de ez milyen cím? 17 éves főszereplővel nehezen adhatsz ilyen címet egy fejezetnek, főleg, mivel nem is az élete előtti részről írsz. Elment egy bevezetőnek, amiben mindent összesűrítettél. Sokkal egyszerűbb lett volna a dolgokat a történetből megtudni.
Képeket ne szúrj be a fejezetek közepére, mert rettenetes.
Az alapsztori nem jön be, árva akinek a bátyja lesz Louis. Ez már kb. lerágott csont. Minden árvaház, minden testvér dolog klisé.
A fejezetekbe tilos smile-t írni! Zavaró, s egy könyvben sincs!
A fejezetek elé írd ki, hogy kinek a szemszögét olvashatjuk, ugyanis lehet, hogy folyton Taráé, de zavaró, hogy nincs kiírva és a későbbiekben lehet más is kap ekkora szerepet, így jobb ha kint van.
Nem írsz rosszul, a helyesírásod sem rossz. Viszont alig kezdődött el a történeted, így a történésekről nem tudok mit írni. Sok sikert kívánok a továbbiakhoz!

Vivi

Nincsenek megjegyzések:

Credits crazykira-resources | LeMex ShedYourSkin | ferretmalfoy masterjinn | colourlovers FallingIntoCreation